This page is outdated. Click here to visit our new website.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Hakuohjeet ja yhteystiedot

Hakuohjeet ja yhteystiedot

Avoimen työpaikan tarkempiin tietoihin pääset painamalla työpaikan nimeä. Hakulomakkeen pääset täyttämään hakuilmoituksen alareunan Täytä hakulomake -painikkeella. Jokaista avointa työpaikkaa on haettava erikseen. Jos sinulla on avointa työpaikkaa koskevia kysymyksiä ja tiedusteluja, ole yhteydessä hakuilmoituksessa mainittuun yhdyshenkilöön.

Hakulomakkeeseen ei tarvitse liittää tutkinto- ja työtodistusjäljennöksiä. Jos hakulomakkeella on käytössä liitetiedostolinkki, voit jättää sen kautta ansioluettelon.

Hakulomakkeen täyttäminen päättyy hakemuksen esikatseluun. Esikatselunäkymän Lähetä hakemus -linkkiä painamalla hakemuksesi tallentuu rekrytointijärjestelmään.

Palvelun käyttämä Soneran sertifikaatti ei toimi suoraan Mozilla Firefox -selaimella. Sertifikaatin voi kuitenkin hyväksyä turvallisesti ja sen jälkeen palvelua voi käyttää normaalisti.

Rekrytointijärjestelmään rekisteröityminen

Mikäli haet työpaikkaa ensimmäistä kertaa rekrytointijärjestelmän kautta, on sinun rekisteröidyttävä järjestelmään. Jos olet jo rekisteröitynyt järjestelmään, käytä aiempia tunnuksia.

Sähköisen rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä järjestelmän pääkäyttäjiin

Ritva Rancken
Johanna Taskila
Niina Siltala
Kaisa Backman