Haluatko lahjoittaa stipendin ansioituneelle opiskelijalle? Lue lisää 

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Hae tekniikan YAMK-koulutuksiin

Meillä on syksyn yhteishaussa tarjolla kolme tekniikan alan YAMK-tutkintoa: Autoala, Hitsausala sekä Talotekniikka. YAMK-koulutukset toteutetaan pääosin verkko-opintoina työn ohessa. 
Hakuaika 4.–18.9.2019.

Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Potilaan kuljetus vene- ja ilmatyynykalustolla

Ensihoitajaopiskelijat tekivät projektiopintoina selvityksen Rajavartiolaitoksen vene- ja ilmatyynyaluskaluston soveltumisesta potilaan kuljettamiseen. Tuloksena syntyi raportti, jossa käsiteltiin mm. potilaan kuljettamisen kriteereitä. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Business Finlandin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Kaikki
Koulutus Tutkimus ja kehitys Palvelut

Tekniikan alan opiskelupaikka Oamkiin jo toisen asteen aikana – uudenlainen yhteistyö lukioiden ja OSAOn…

Tänään

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) aloittaa syksyllä uudenlaisen yhteistyön, jolla halutaan lisätä lukiolaisten ja ammattikoululaisten kiinnostusta tekniikan alaan. Toisen asteen opiskelijalle luvataan opiskelupaikka Oamkin tekniikan alalla, jos hän suorittaa opiskeluaikanaan Oamkin määrittelem… Lue lisää

Kevään yhteishakujen lisähaku

08.07.20

Oamkissa järjestetään lisähaku niihin kevään yhteishakujen hakukohteisiin, joihin jäi vapaita aloituspaikkoja. Lisähaku alkaa maanantaina 3.8. klo 8.00 ja päättyy torstaina 6.8. klo 15.00.
Lisähaussa ovat mukana seuraavat hakukohteet:

Musiikkipedagogi (AMK), päivätoteutus
Tanssinop… Lue lisää

Välivuosi edessä? Tule opiskelemaan Avoimeen ammattikorkeakouluun!

02.07.20

Avoimessa AMKissa opiskelet samoja opintojaksoja kuin tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Opetustarjonnastamme löydät sekä AMK- että YAMK-tason opintoja. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai suorittaa laajempia kokonaisuuksia. Opintoja toteutetaan päivä-, verkko- ja monimuoto-opint… Lue lisää

Tapahtumat elokuussa

elo
17
2020-08-17
Tapahtumakalenteri »

Seuraa meitä

#oamk