Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Tradenomi (AMK), liiketalous, terwa-akatemia

Tradenomi (AMK), liiketalous, Terwa-akatemia, päivätoteutus

Tutkinto Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike Tradenomi (AMK)
Laajuus/kesto 210 op / 3,5 vuotta
Tutkinto-ohjelma Liiketalouden tutkinto-ohjelma
Aloituspaikat 40, joista vähintään 32 ensikertalaisille
Opetusjärjestelyt Oppimisympäristönä toimii opintojen alkuvaiheessa perustettava tiimiyritys tai tiimiyritykset sekä laaja asiantuntijaverkosto Business Kitchen –yhteisössä. Oppiminen tapahtuu työelämässä ja työelämän kanssa, ja oppimisratkaisut ovat joustavia. Opiskelija tekee opiskelusopimuksen ja henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman opinnoistaan. 
Kampus Teuvo Pakkalan kadun kampus
Teuvo Pakkalankatu 19, 90130 Oulu
Hakuaika 20.3.–3.4.2019 klo 15.00
Valintakoe 7.6.2019
Koulutus alkaa Elokuussa 2019
Muuta Opetussuunnitelma opinto-oppaassa
Valintaperusteet

Pohjakoulutusvaatimus

Amk-lain mukainen hakukelpoisuus

Valintatapa 1, 40 aloituspaikkaa

(aloituspaikoista 12 varattu ammatillisen tutkinnon suorittaneille)
ValintaperusteValintapisteet
Valintakoe 40 pistettä
Yhteensä 40 pistettä

 

Valintakoe

Liiketalouden koulutuksen valtakunnallinen valintakoe järjestetään perjantaina 7.6.2019 klo 12.00. Valintakokeisiin osallistuvat kaikki hakukelpoiset hakijat ilman erillistä kutsua. Ammattikorkeakoulut ilmoittavat hakuohjeissa tarvittavat tiedot valintakokeeseen osallistumista varten. Valintakoe tehdään valintaryhmän ylimmän hakukohteen valintakoeyhteistyötä tekevässä ammattikorkeakoulussa eikä valintakoepaikkaa voi vaihtaa. Ammattikorkeakoulut tekevät yhteistyötä, jossa samaan valintaryhmään kuuluvat koulutukset hyväksyvät sellaisenaan toisessa ammattikorkeakoulussa suoritetun valintakokeen.

Oulun ammattikorkeakoulussa liiketalouden valtakunnallinen valintakoe järjestetään Teuvo Pakkalan kadun kampuksella osoitteessa Teuvo Pakkalan katu 19, 90130 Oulu. Opastus A-aulasta (A-sisäänkäynti).

Jos ylin liiketalouden alan hakutoiveesi on Terwa-akatemia, tulee sinun osallistua ryhmähaastatteluun, joka suoritetaan ennen valtakunnallista valintakoetta klo 8.30 alkaen. Tämän jälkeen osallistut myös valtakunnalliseen valintakokeeseen ja teet kolmesta valintakokeen osasta kaksi. Tarkemmat tiedot valintakokeen sisällöstä alla.

Liiketalouden  valintakokeessa on kolme osaa:

  • ennakkoaineistoon pohjautuva kirjoitelma tai haastettelu (10 p.), Terwa-akatemiassa on käytössä ryhmähaastattelu, jonka vuoksi valintakokeeseen on varattava koko päivä
  • ennakkoaineistoon pohjautuvat monivalintatehtävät (15 p.)
  • loogista päättelyä ja matemaattista osaamista mittaava osa (15. p). 

Valintakokeesta on saatava vähintään 10 pistettä (maks. 40 pistettä). Valintakoetulos on voimassa kyseisen haun ajan. Hakijan on osallistuttava valintakokeen kaikkiin osiin. Valintakoe hylätään, jos hakija ei osallistu johonkin valintakokeen osaan.

Kokeeseen liittyvä ennakkoaineisto on saatavilla jokaisen valtakunnallista koetta käyttävän ammattikorkeakoulun www-sivuilla 18.4.–7.6.2019. Ennakkoaineisto ei saa olla mukana koetilanteessa.

Huom! Liiketalouden päivä- ja monimuotototeutukset eivät tee valintakoeyhteistyötä kevään 2019 yhteishaussa. Jos olet hakenut sekä liiketalouden päivä- että monimuotototeutuksiin, tulee sinun osallistua molempiin valintakokeisiin.

Lisätietoa tradenomikoulutuksen valintakoeyhteistyöstä kevään 2019 yhteishaussa

Yhteystiedot

Lisätietoja hakemisesta ja valintaperusteista

Hakijapalvelut

Käyntiosoite: Kotkantie 1, 90250 Oulu
Postiosoite: PL 405, 90101 OULU
puh. 010 192 000

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja opetusjärjestelyistä

Yhteyshenkilöt

Sanna Rönkkö

Opiskelijapalvelut

Teuvo Pakkalan kadun kampus
Teuvo Pakkalan katu 19
90130 Oulu
puh. 020 611 0212