Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/www/docs_new/c5/concrete/dispatcher.php:21) in /opt/www/docs_new/c5/concrete/core/libraries/view.php on line 950
Oulun ammattikorkeakoulu :: Alumniyhdistys
...

Alumniyhdistys

Oamkin Alumnit -yhdistys toivottaa kaikki Oamkista valmistuneet lämpimästi tervetulleeksi yhdistykseen. Yhdistyksen jäsenenä säilytät yhteyden Oamkiin ja opiskelukavereihisi sekä tapaat uusia ihmisiä. Järjestämme vuosittain tilaisuuksia ja illanviettoja, jotka edistävät alumnien yhteydenpitoa. Toimimme tiivissä yhteistyössä Oamkin ja sen opiskelijakunta OSAKOn sekä työelämän sidosryhmien kanssa.

Hallitus 2019

Hallitukseemme kuuluu puheenjohtaja sekä 5–15 jäsentä, jotka valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa kalenterivuodeksi kerrallaan. Pyrimme saamaan hallitukseen edustuksen kaikilta koulutusaloilta. Varsinaisten jäsenten lisäksi hallitukseen kuuluu Oamkin edustaja. OSAKOn edustajalla on kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Tuukka Koirikivi, puheenjohtaja

Olen musiikkipedagogi (AMK). Vuodesta 2019 lähtien luotsaan alumnihallitusta puheenjohtajana.

 

Markus Mäkitalo, varapj.

Olen liiketalouden tradenomi. Haluan kehittää alumnitoimintaa ja koko Oamkin yhteisöllisyyttä. Opiskelija-aktiivina tutustuin useisiin eri alojen opiskelijoihin ja Oamkin henkilökuntaan - olen kokenut koko Oamkin minun yhteisönäni. Olen toiminut Oamkissa ja opiskelijakunta OSAKOssa vuodesta 2010. Olen myös Oulun ammattikorkeakoulun hallituksen jäsen.

Matti Haarala

Olen hyvinvointiteknologian insinööri. Olen ollut mukana alumnitoiminnassa usean vuoden ajan. 

Miina-Anniina Heiskanen

Suvi Holopainen

Aloitin opintoni Oamkissa vuonna 2008 ja valmistuin vuonna 2012 tietojenkäsittelyn tradenomiksi. Lähdin mukaan alumnitoimintaan, koska halusin kehittää toimintaa ja mukana on niin huippua porukkaa!

Juho Paaso-Rantala

Valmistuin kuvallisen viestinnän medianomiksi keväällä 2016, ja olen siitä pitäen työskennellyt graafisena suunnittelijana ja web-kehittäjänä digitoimisto MeKiwillä. Olen erikoistunut videopelien kehittämiseen ja konseptitaiteeseen. Lähdin alumnitoimintaan mukaan, koska koulutuksen kehittäminen on aina ollut lähellä sydäntä. Alumneilla on mielestäni oivallinen tilaisuus auttaa siirtymistä työelämään.

Laita viestiä tai nykäise hihasta, jos herää kysyttävää pelialasta, visuaalisesta suunnittelusta, virtuaalitodellisuudesta tai todellisuuden luonteesta!

Juuso Taipale

Aloitin journalismiopintoni Oamkissa syksyllä 2012, valmistuin keväällä 2016. Nyt työskentelen oman intohimoni eli moottoriurheilun parissa. Toimin sivustokoordinaattorina moottoriurheiluun keskittyvällä SuomiF1-sivustolla, minkä lisäksi olen freelancer/yrittäjäpohjaisesti mukana lukuisissa muissa urheilulajiin liittyvissä tehtävissä.

Alumnitoimintaan lähdin mukaan, koska halusin kehittää toimintaa vielä entistäkin paremmaksi. Lisäksi mukana loistavia tyyppejä!

 

Henna Turula

Olen liiketalouden tradenomi. Valmistuin Oamkista vuonna 2015. Olen nyt ensimmäistä kertaa mukana alumniyhdistyksen hallituksessa.

Anssi Vieruaho

Aloitin visuaalisen suunnittelun opinnot Oamkissa syksyllä 2013 ja valmistuin keväällä 2018. Työskentelen mainostoimisto Lumalla visuaalisena suunnittelijana, työhöni kuuluvat brändi-animaatiot ja taitot. Sivutoimena teen sarjakuvia sekä kuvituksia.

 

 

Liity yhdistykseen

Täytä lomake »

Yhteystiedot

Oamkin Alumnit ry
Kajaanintie 32 D 61
90130 Oulu
040 575 2434
alumnit_hallitus@oamk.fi

Alumnien blogi »