Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/www/docs_new/c5/concrete/dispatcher.php:21) in /opt/www/docs_new/c5/concrete/core/libraries/view.php on line 950
Oulun ammattikorkeakoulu :: Laatutyö

Yhdessä teemme laatua

Meillä laadukas toiminta tarkoittaa hyvin tehtyä jokapäiväistä työtä. Henkilökuntamme, opiskelijamme ja ulkoisten sidosryhmiemme edustajat osallistuvat toiminnan kehittämiseen työryhmissä sekä antamalla palautetta.

Pääsemme hyviin tuloksiin, kun suunnittelemme, toteutamme, arvioimme ja kehitämme toimintaamme järjestelmällisesti. Työmme tavoitteena on korkeakoulumme toiminnan ja tulosten jatkuva parantaminen.

Oamkissa keskustellaan ammattikorkeakoulun kehittämiseen vaikuttavista tekijöistä avoimesti. Hyviä käytänteitä jaamme monikanavaisesti. Hyvät käytänteet -blogiin voivat kirjoittaa niin henkilöstö, opiskelijat kuin ulkoisten sidosryhmien edustajatkin.

Laatutyömme organisointi

Hallintojohtaja vastaa laadunhallinnasta ja -järjestelmästä ja raportoi niistä rehtorille. Koulutus- ja tki-johtajat huolehtivat omien koulutusosastojensa toiminnan kehittämisestä, ja palveluyksiköiden johtajat ja päälliköt puolestaan kehittävät omien yksikköjensä toimintaa.

Laatuasiota valmistellaan Laatukoordinaattorit-työryhmässä, jossa myös opiskelijakunta OSAKO on edustettuna. Laadunhallintaa linjataan Oamkin johtoryhmässä. Laatyöhön osallistuvat kaikki oamkilaiset, sillä haluamme tehdä parhaamme ja olla ylpeitä omasta työstämme.

Yhteystiedot

Hallintojohtaja Marja Sarajärvi
Laatupäällikkö Sari Ahvenlampi