Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/www/docs_new/c5/concrete/dispatcher.php:21) in /opt/www/docs_new/c5/concrete/core/libraries/view.php on line 950
Sidosryhmät kehittäjinä

Sidosryhmät kehittäjinä

Otamme sidosryhmät monella tapaa mukaan toimintamme kehittämiseen. Näin huolehdimme, että saamme ajantasaista tietoa, ja koulutuksemme vastaa työelämän osaamistarpeita. 

 

 

Palautteesi vaikuttaa

Keräämme sidosryhmiltä palautetta Oamkin toiminnan kehittämiseksi ja alueellisen vaikuttavuuden parantamiseksi. Palautetta kerätään muun muassa hanketoiminnasta ja koulutuksesta sekä eri tilaisuuksista ja tapahtumista, minkä lisäksi teemme kyselyjä tarpeen mukaan. 

Kyselyjä käytämme, kun haluamme isolta joukolta palautetta Oamkin toiminnan kehittämiseksi. Kyselyjä on tehty muun muassa strategian laatimisen, viestinnän ja alumnitoiminnan kehittämisen yhteydessä. Viimeisimmän kyselyn teetimme kesällä 2017 Taloustutkimuksella.

Järjestämme ulkoisille sidosryhmille suunnattuja tilaisuuksia ja tapahtumia. Koulutusosastoilla olevien tapahtumien lisäksi Oamkin tasolla olevia isoja sidosryhmätapahtumia ovat muun muassa syksyisin järjestettävät avajaiset ja sidosryhmägaala. Palautetta keräämme tilaisuuksista useilla eri tavoilla: pyytämällä sähköisesti, yhdessä keskustellen tai HappyOrNot-järjestelmällä.

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä yhdessä ulkoisten sidosryhmiemme kanssa opintokokonaisuuksia ja teemme vierailuja puolin ja toisin. Harjoitteluihin, opinnäytetöihin ja projektiopintoihin liittyvä yhteistyö on monella alalla jo vakiintunutta ja hyödyttää molempia. Yhteistyötä ja toimintaamme kehitämme luontevasti antamalla ja vastaanottamalla palautetta. Hanketoiminnan palautteet keräämme ohjausryhmien kautta sähköisesti kerran vuodessa. 

Näin viestimme

Sidosryhmille suunnattu viestintä on tärkeä osa alueellista vaikuttavuutta ja näkyvyyttä. Tavoitteenamme on kertoa puhuttelevasti uutisistamme, toiminnastamme ja tapahtumistamme sekä motivoida sidosryhmiämme mukaan kehittämistyöhön. Nostatamme yhteiskunnalliseen keskusteluun asioita, joiden puolesta haluamme toimia sekä tuomme esille oamkilaisia tapahtumia ja huipputyyppejä. Otamme sidosryhmät mukaan keskusteluun.

Tilaa uutiskirje

Tutustu Aito-lehteen

Näin viestimme