Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Tapahtumat

Miten työelämälähtöisyyttä koulutuksessa pitäisi kehittää? Tule mukaan verkkotyöpajaan 20.11.

Julkaistu: 12.11.2020 klo 13:17

Kehitämme toimintaa yhteisten arviointi- ja kehittämistyöpajojen avulla. Syksyn työpajan aiheena on työelämälähtöisyys koulutuksessa, ja se järjestetään perjantaina 20.11. klo 9 alkaen. Työpaja on avoin kaikille ja se järjestetään virtuaalisena. Työskentelyalustana  pidetään avoimena viikon verran myös varsinaisen työpajan jälkeen, jolloin keskustelua aiheesta voi myös jatkaa.

Ennen varsinaista työpajaa toivomme runsasta osanottoa virtuaaliselle Howspace-alustalle, jossa kerätään työpajan pohjaksi tietoa siitä, mitkä asiat työelämäyhteistyössä koetaan tällä hetkellä haasteiksi ja mitkä asiat ovat puolestaan toimivia käytänteitä.

Työskentely alustalla on jo auki, ja se on avoin koko henkilöstölle, opiskelijoille kuin myös sidosryhmille. Käy kertomassa omista näkemyksistäsi työelämäyhteistyössä, ja osallistu keskusteluun kommentoimalla muiden ajatuksia. Keskustelu on anonyymiä ja siihen voit osallistua sinulle sopivaan aikaan. Virtuaalisen alustan osoite on: https://tyoelamahtoisyys.in.howspace.com/

Toivotamme lämpimästi sidosryhmämme ja alumnimme osallistumaan työpajaan.