Rahoittajalogo https://www.ouka.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/

Hanke on päättynyt 31.10.2018, eikä sivustoa enää päivitetä. 

 

Hankkeen loppujulkaisut löytyvät täältä:

 

Käytännön opas elektroniikan silkkipainantaan (englanninkielinen):

Practical guide to screen printing in printed electronics

http://www.oamk.fi/epooki/2019/practical-guide-screen-printing-printed-electronics/ 

 

Video, elektroniikan silkkipainannan perusteet:

Basics of screen printing for printable and flexible electronics

http://www.oamk.fi/epooki/index.php?cID=1636

Huom: Video on suomenkielinen ja siinä on englanninkielinen tekstitys. Mikäli teksti ei näy, kokeile laittaa tekstitys päälle asetuksista. Video has subtitles in english, if subtitles doesn´t show automatically, please check settings. 

 

 

Painetun elektroniikan asioissa voit olla yhteydessä Oulun ammattikorkeakoulun PrinLabiin. 

www.oamk.fi/prinlab 

Yhteyshenkilö: Harri Määttä, harri.maatta(a)oamk.fi.   

 

PE-klinikalla kehitetään painettavan elektroniikan uusia sovelluksia

Onko yritykselläsi tai tutkimusryhmälläsi tuoteidea tai ratkaisu, joka voidaan toteuttaa painettavan elektroniikan tekniikoilla? Oletko ihan varma?

Tule mukaan Oamkin Painettavan elektroniikan klinikalle (PE-klinikka), jossa voit yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa kehittää ideaasi. Parhaat tuoteideat testataan Kotkantien kampuksen PrinLab-laboratoriossa. Tarvittaessa myös PrinLabin vieressä sijaitsevissa kemian laboratorioissa voidaan tehdä bioanalytiikkaan ja kemiaan liittyviä testauksia.  

PE-klinikan toiminta

PE-klinikan toiminta perustuu uusien tuoteideoiden jalostamiseen ja kehittämiseen. Tavoitteena on, että painettavaa elektroniikkaa (Printed Electronics, PE) hyödyntävän tuoteidean kehityssykli pääsee nopeasti käyntiin, kun idean toteutettavuutta voidaan arvioida ja testata PrinLab-laboratoriossamme. Näin varmistetaan, onko tuotetta ylipäänsä mahdollista tehdä painettavalla elektroniikan tekniikoilla ja mitä haasteita siihen liittyy. 

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tuotteesi testauksesta laboratoriossamme. Projektipäällikkö Teija Tuhkala, teija.tuhkala(@)oamk.fi.


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)