Vertaistuutorit verkossa 

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti vertaisohjaajille ja opiskelijatuutoreille sekä kaikille vertaisohjauksesta kiinnostuneille. 

Ohjelma ja aikataulu

Tilaisuuden avaus

Klo  16:30-18:00

Verkko-ohjauksen välineet ja tietoturva vertaistuutoroinnissa, Timo Hakkarainen, sovellussuunnittelija

Verkkoneuvotteluvälineiden ja sosiaalisen median käyttö verkko-ohjauksessa; tuetut ja suositellut järjestelmät. Moodlerooms vertaistuutoroinnin ja ryhmäyttämisen välineenä. Oamkin some-ohjauksen pelisäännöt vertaistuutoreille.

Klo 18:00-18:15     TAUKO (kahvi- ja leipätarjoilu)

Klo 18:15-19:00 

Ryhmäytyminen ja ryhmäyttäminen verkossa, Kati Mäenpää, lehtori

Ryhmäytymisen merkitys ja keinoja monimuoto-opinnoissa; asiaa ja ideoita ryhmäyttämiseen vertaistuutorille verkko-ohjaukseen. Esimerkkejä ja yhteistä kokeilua verkkotyökalujen käytöstä (esim.Thinglink, Selfieseinä)

Klo 19:00-19:30 Kokemuksia monimuototuutoroinnista, Oamkin opiskelijatuutorit 

Loppusanat

 

Aika: tiistai 11.4.2017 klo 16:30-19:30

Paikka: Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantien kampus, Kotkantie 1, 90250 Oulu (pysäköintipaikkoja on rakennuksen molemmin puolin). Katso kartta.

Tila: Auditorio 1, 1. krs. Opastus koulutustilaan tapahtuu Kotkantien ala-aulasta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu koulutukseen 30.3.2017 klo 12:00 mennessä kohdassa Ilmoittautuminen.  Osallistujamäärä paikanpäällä on rajoitettu 130 henkilöön. Ota mukaasi jokin mobiililaite, jotta voit osallistua koulutukseen liittyviin harjoitustehtäviin.

Osallistuminen koulutukseen: Koulutus on kaikille maksuton. Koulutukseen osallistuvia pyydetään täyttämään ESR-henkilötietolomakkeet, jotka jaetaan osallistujille tilaisuuden avauksen yhteydessä. Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä verkossa. Striimausosoite lähetetään sähköpostitse vain niille jotka ovat ilmoittaneet osallistuvansa verkossa. Verkon kautta koulutukseen osallistujia pyydetään myös täyttämään ESR-henkilötietolomakkeet, jolloin lomakkeet toimitetaan osallistujille postitse. Kampuksen ravintolat palvelevat klo 7:45–17:45. Ravintoloissa voi nauttia kahvia ja lounaan (klo 10:15–16:00) omakustanteisesti.

Lisätietoa hankkeen toiminnasta ja koulutuksista: wwwFacebookTwitter, #verkko_ohjaaja 

Pidätämme oikeuden ohjelma- ja aikataulumuutoksiin

Koulutuspäivän esite

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Paikka: Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantien kampus, Kotkantie 1, 90250 Oulu, Googlemaps kartta

Tila: Opastus koulutustilaan tapahtuu Kotkantien ala-aulasta. 

Pysäköintipaikkoja, jotka on merkitty karttaan P-kirjaimella, on rakennuksen molemmin puolin. Virhepysäköinnistä sakotetaan.

  Kartta P-paikoilla.JPG

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt. 

Mikäli et päässyt paikan päälle koulutukseen tai live-lähetykseen verkossa, voit katsoa koulutuksen jälkeenpäin. Lähetämme sinulle tallenteen osoitteen, kun olet täyttänyt ja toimittanut meille osallistujakohtaiset seurantatietolomakkeet. Lähetä meille pyyntö tallenteesta osoitteeseen verkko-ohjaaja@oamk.fi ja ilmoita viestissä osoitteesi, johon voimme postittaa täytettävät lomakkeet. Kun vastaanotamme lomakkeet, toimitamme sinulle tallenteen linkin.

Tallenteet ovat saatavilla viimeistään viikolla 17. 


 

Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/
Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)