Oulun ammattikorkeakoulu
ePooki 12/2011

Laatuleipurin reseptit henkilöstölle

Metatiedot

Nimeke: Laatuleipurin reseptit henkilöstölle

Tekijä: Hedemäki Inkeri

Aihe, asiasanat: Oulun seudun ammattikorkeakoulu, ammattikorkeakoulut, laatu, laatujärjestelmät, kehittäminen, laatukäsikirjat, laadunvarmistus, suunnittelu, seuranta, arviointi, dokumentointi, auditointi

Tiivistelmä: Laatuleipurin oppaaseen on koottu Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) henkilöstön näkökulmasta laadunvarmistustyön oleelliset asiat. Oppaassa esitellään muun muassa Oamkin ydin- ja tukiprosessit, laadunvarmistustyön organisointi sekä henkilöstön, opiskelijoiden ja sidosryhmien vaikutusmahdollisuudet toiminnan kehittämisessä. Lisäksi oppaassa on lyhyet kuvaukset Oamkissa käytössä olevista henkilöstöintra Heimosta, opiskelijaintra Oivasta ja alumni-intra Aimosta. Opas toimii henkilöstön laadunvarmistustyön työkaluna ja lisäksi sitä käytetään muun muassa uusien henkilöiden perehdyttämisessä.

Julkaisija: Oulun seudun ammattikorkeakoulu

Aikamääre: Julkaistu 2011-12-21

Pysyvä osoite: http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-078-7

Kieli: suomi

Sivumäärä: 40

Laajuus: 2 Mt

ISBN: 978-951-597-078-7

Suhde: http://urn.fi/URN:ISSN:1798-2022, ePooki - Oulun seudun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut

Oikeudet: Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Näin viittaat tähän julkaisuun

Hedemäki, I. 2011. Laatuleipurin reseptit henkilöstölle. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 12. Hakupäivä 7.4.2020. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-078-7.

Laadukas työ on Oulun seudun ammattikorkeakoulun toiminnan tavoite ja kaikkien yhteinen asia. Laatujärjestelmässämme toimii Laatuleipuri, jonka resepteillä leivotaan laatuleipää eli tehdään arkityötä. Laatuleipuri tarjoilee nyt reseptinsä henkilöstölle reseptikirjan välityksellä.

Lataa PDF-tiedosto

    Kommentit

    blog comments powered by Disqus