Oulun ammattikorkeakoulu
ePooki 6/2012

Työhyvinvoinnin edistäminen ja toiminnan kehittäminen muuttuvissa organisaatioissa. TYRNI-hankkeen loppuraportti

Metatiedot

Nimeke: Työhyvinvoinnin edistäminen ja toiminnan kehittäminen muuttuvissa organisaatioissa. TYRNI-hankkeen loppuraportti

Tekijä: Kantola Leena; Kiviniemi Liisa; Sepponen Kaija

Aihe, asiasanat: esimiestyö, kehittäminen, muutos, Oulaisten Perusturva, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, organisaatio, organisaatiomuutokset, Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, tuloksellisuus, työ, työelämä, työhyvinvointi, työilmapiiri, työviihtyvyys, työyhteisöt, työympäristö

Tiivistelmä: Organisaatioiden rakenteiden uudistuessa toiminnan eteenpäin viemisen keskeinen tekijä on motivoitunut ja työhönsä sitoutunut henkilöstö. TYRNI-hankkeessa kehitettiin organisaatioiden rakennetta, työtä ja työyhteisöjä sekä tuettiin henkilöstön muutosvalmiuksia ja työssä jaksamista näissä muutoksissa. Keskeisiksi tekijöiksi muutoksessa nousivat toimivat ja edelleen kehittyvät työprosessit ja toimintatavat sekä asiantuntijuuteen perustuvat työryhmät, kuten myös vertaistukea vahvistavat työtavat.

Julkaisija: Oulun seudun ammattikorkeakoulu

Aikamääre: Julkaistu 2012-05-21

Pysyvä osoite: http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-084-8

Kieli: suomi

Sivumäärä: 14

Laajuus: 1,03 Mt

ISBN: 978-951-597-084-8

Suhde: http://urn.fi/URN:ISSN:1798-2022, ePooki - Oulun seudun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut

Oikeudet: Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Näin viittaat tähän julkaisuun

Kantola, L., Kiviniemi, L. & Sepponen, K. 2012. Työhyvinvoinnin edistäminen ja toiminnan kehittäminen muuttuvissa organisaatioissa. TYRNI-hankkeen loppuraportti. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 62. Hakupäivä 12.4.2021. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-084-8.

Organisaatioiden rakenteiden uudistuessa toiminnan eteenpäin viemisen keskeinen tekijä on motivoitunut ja työhönsä sitoutunut henkilöstö. TYRNI-hankkeessa kehitettiin organisaatioiden rakennetta, työtä ja työyhteisöjä sekä tuettiin henkilöstön muutosvalmiuksia ja työssä jaksamista näissä muutoksissa. Keskeisiksi tekijöiksi muutoksessa nousivat toimivat ja edelleen kehittyvät työprosessit ja toimintatavat sekä asiantuntijuuteen perustuvat työryhmät, kuten myös vertaistukea vahvistavat työtavat.

Lataa PDF-tiedosto

    Kommentit

    blog comments powered by Disqus