Oulun ammattikorkeakoulu
ePooki 20/2016

Keritseminen. Oulun ammattikorkeakoulun agrologiopiskelijat perehtyvät lampaiden kerintään luomulammastilalla Viialassa

Metatiedot

Nimeke: Keritseminen. Oulun ammattikorkeakoulun agrologiopiskelijat perehtyvät lampaiden kerintään luomulammastilalla Viialassa. Video

Tekijä: Kianto Sirkku; Järvi Matti

Aihe, asiasanat: lammas, keritseminen

Tiivistelmä: Videossa lampaiden kerintää Muhoksella Viialan lampolassa. Keritsijöinä Oulun ammattikorkeakoulun agrologiopiskelijat sekä ammattilampuri.

Videon kesto: 10:58

Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu, Oamk

Aikamääre: Julkaistu 2016-09-02

Pysyvä osoite: http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2016083123345

Kieli: suomi

Suhde: http://urn.fi/URN:ISSN:1798-2022, ePooki - Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut

Oikeudet: Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Näin viittaat tähän julkaisuun

Kianto, S. & Järvi, M. 2016. Keritseminen. Oulun ammattikorkeakoulun agrologiopiskelijat perehtyvät lampaiden kerintään luomulammastilalla Viialassa. Video. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 20. Hakupäivä 26.10.2020. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2016083123345.

Videossa kaksi Oulun ammattikorkeakoulun agrologiopiskelijaa harjoittelevat lampaiden keritsemistä Viialan tilalla. Keritseminen on yksi tärkeimmistä lampolan töistä. Se lisää lampaan hyvinvointia ja on terapiaa ihmisellekin. 

 

Ohjaus ja käsikirjoitus Sirkku Kianto ja Matti Järvi Kuvaus ja leikkaus Sirkku Kianto Tuottaja Sirkku Kianto ja Oulun ammattikorkeakoulu

    Kommentit

    blog comments powered by Disqus