Oulun ammattikorkeakoulu
ePooki 10/2017

Hybridiauton jännitteettömäksi ja jännitteelliseksi tekeminen

Metatiedot

Nimeke: Hybridiauton jännitteettömäksi ja jännitteelliseksi tekeminen. Video

Tekijä: Finnilä Jussi; Ilomäki Janne

Aihe, asiasanat: hybridiautot, sähköjärjestelmät

Tiivistelmä: Ajoneuvoteollisuus on siirtymässä enenevässä määrinhybridi- ja sähköajoneuvoihin. Tämä edellyttää ajoneuvoasentajilta ja insinööreiltä nykyistä enemmän ajoneuvojen sähköisten järjestelmien tuntemusta. Videolla käydään läpi esimerkki hybridiauton jännitteettömäksi ja jännitteelliseksi tekemisestä. Videolla demonstroidaan hybridiauton varotoimenpiteitä ennen huolto- ja korjaustöitä sekä niiden jälkeen. Videolla nähtävät toimenpiteet saa suorittaa vain merkkikohtaisen koulutuksen saanut henkilö.

Videon kesto: 5:04

Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu, Oamk

Aikamääre: Julkaistu 2017-04-24

Pysyvä osoite: http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201704266260

Kieli: suomi

Suhde: http://urn.fi/URN:ISSN:1798-2022, ePooki - Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut

Oikeudet: Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Näin viittaat tähän julkaisuun

Finnilä, J. & Ilomäki, J. 2017. Hybridiauton jännitteettömäksi ja jännitteelliseksi tekeminen. Video. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 10. Hakupäivä 6.6.2020. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201704266260.

Esimerkki hybridiauton jännitteettömäksi ja jännitteelliseksi tekemisestä. Videolla näytetään hybridiauton varotoimenpiteistä ennen huolto- ja korjaustöitä ja niiden jälkeen.

 

Ohjaus, kuvaus, leikkaus ja tuottaja Jussi Finnilä, Sky High Pictures Käsikirjoitus Jussi Finnilä, Sky High Pictures ja Janne Ilomäki, Oulun ammattikorkeakoulu

Ajoneuvoteollisuus on siirtymässä enenevässä määrinhybridi- ja sähköajoneuvoihin. Tämä edellyttää ajoneuvoasentajilta ja insinööreiltä nykyistä enemmän ajoneuvojen sähköisten järjestelmien tuntemusta. Videolla käydään läpi esimerkki hybridiauton jännitteettömäksi ja jännitteelliseksi tekemisestä. Videolla demonstroidaan hybridiauton varotoimenpiteitä ennen huolto- ja korjaustöitä sekä niiden jälkeen.

Videolla nähtävät toimenpiteet saa suorittaa vain merkkikohtaisen koulutuksen saanut henkilö.

 

Ansvar SFS6002 ja S3, sähkötyöturvallisuus


Miten varaudut autojen muuttuviin energiajärjestelmiin - Ansvar-hankkeen opetusmateriaali

Rahoittajien logot

    Kommentit

    blog comments powered by Disqus