Oulun ammattikorkeakoulu
ePooki 11/2017

Litiumakun sammutusdemonstraatio

Metatiedot

Nimeke: Litiumakun sammutusdemonstraatio. Video

Tekijä: Finnilä Jussi; Ilomäki Janne

Aihe, asiasanat: litiumioniakut, sammutus

Tiivistelmä: Sähkö- ja hybridiauton voimanlähteenä käytettävien litiumakkujen sammutusdemonstraatio. Videolla demonstroidaan litiumakkujen tulipalo ja erilaisia sammutusmenetelmiä. Video on toteutettu yhteistyössä Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen kanssa valvotuissa olosuhteissa.

Videon kesto: 7:44

Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu, Oamk

Aikamääre: Julkaistu 2017-04-26

Pysyvä osoite: http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201704266259

Kieli: suomi

Suhde: http://urn.fi/URN:ISSN:1798-2022, ePooki - Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut

Oikeudet: Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Näin viittaat tähän julkaisuun

Finnilä, J. & Ilomäki, J. 2017. Litiumakun sammutusdemonstraatio. Video. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 11. Hakupäivä 6.6.2020. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201704266259.

Litiumakun sammutusdemonstraatio. Videolla näytetään litiumakun tulipalo ja sammutusmenetelmät. 

 

Ohjaus, kuvaus, leikkaus ja tuottaja Jussi Finnilä, Sky High Productions Käsikirjoitus Jussi Finnilä, Sky High Productions ja Janne Ilomäki, Oulun ammattikorkeakoulu

Sähkö- ja hybridiauton voimanlähteenä käytettävien litiumakkujen sammutusdemonstraatio. Videolla demonstroidaan litiumakkujen tulipalo ja erilaisia sammutusmenetelmiä. Video on toteutettu yhteistyössä Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen kanssa valvotuissa olosuhteissa. 

Rahoittajien logot

    Kommentit

    blog comments powered by Disqus