Tärkeää tietoa hakijoille valintakokeista!


Lisätietoa: http://www.oamk.fi/fi/koulutus
2017-05-12 15:00:00 - 2017-05-31 23:59:00

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Tutustu koulutuksiimme

Löydä omasi monipuolisesta koulutustarjonnastamme. Meillä on ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon johtavia koulutuksia, ammatillista opettajankoulutusta, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja sekä täydennyskoulutuksia.
Lue lisää »

Tutkimus ja kehitys

”Nykypäivänä on poikkitieteellistä tämä tekeminen”

Tutkinto-ohjelmiemme sisäisessä auditoinnissa kävi ilmi, että opiskelijoiden tarpeet huomioidaan koulutuksen toteutuksessa joustavasti, ja henkilökunta on asiantuntevaa ja kehittämisorientoitunutta.
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Tekesin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Oamkista valmistuneet, maaliskuu 2017

29.05.17

Lue lisää

The Collection – Oamkin valokuva- ja sarjakuvateosten kokoelma verkkoon

29.05.17


Oulun ammattikorkeakoululla (Oamk) on noin 300 pohjoissuomalaisen valokuva- ja sarjakuvateoksen kokoelma. Teokset ovat esillä Oamkin Kotkantien kampuksen käytävillä ja näin ollen muun yleisön vaikeasti tavoitettavissa. Nyt julkaistavan The Collection – Kokoelma -verkkosivuston kautta teokset tuoda… Lue lisää

Oamkilaiset näyttävästi mukana Timo Mustakallio -laulukilpailussa

24.05.17

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) opiskelijat ovat vahvasti mukana Timo Mustakallio -laulukilpailussa, joka järjestetään 16.7. Savonlinnassa.

Äänite- ja livekarsinnan jälkeen kilpailussa jatkoon pääsivät Oamkin nykyiset klassisen laulun opiskelijat Jenni Hietala, sopraano, Emma Mustaniemi, sopraan… Lue lisää

Seuraa meitä

Instagram

#oamk