Ajankohtaista

 

Tänään - Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Uusi Oamk-podcastin jakso: Palaute

Miksi palautteen antaminen on tärkeää? Uudessa Oamk-podcastin jaksossa opintopalautteesta ja sen vaikutuksesta keskustelevat tietojenkäsittelyn lehtori Tuula Ijäs sekä tietotuotantopäällikkö Juha-Pekka Pihlajakoski.
04.12.19 - Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oamkin liikeideat palkittiin Kickstart-liikeideakilpailun finaalissa

Kickstart-liikeideakilpailun finaali järjestettiin neljättä kertaa Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja Oulun ammattiopiston opiskelijoiden kesken. Kilpailu antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää liikeideaansa, vastaanottaa arvokasta palautetta paikallisilta asiantuntijoilta ja ...

Pinnalla

Information Technology: Opiskelijoita eri puolilta maailmaa

Hollantilainen Florian Brandsma opiskelee tietotekniikan insinööriksi Oulun ammattikorkeakoulun kansainvälisessä tutkinto-ohjelmassa. Information Technologyn opinnoissa hän pitää erityisesti opintojen käytännönläheisyydestä.

Lue lisää

Hakijan opas 2020 (PDF)

Uusi Hakijan oppaamme on ilmestynyt. Tutustu vuoden 2020 koulutustarjontaamme ja löydä oma alasi! Voit seuraavan kerran hakea meille opiskelemaan tutkintoon johtavana koulutukseen 8.-22.1.2020. Tuolloin tarjolla ovat englanninkieliset AMK- ja YAMK-koulutusohjelmamme.

Lue lisää

 

Syksyn yhteishaun 2019 opiskelijavalinnat

Syksyn 2019 yhteishaun todistusvalinnan tulokset on julkaistu 18.10. ja valintakoevalinnan tulokset 27.11. Täältä löydät opiskelijaksi hyväksyttyjen alimmat pistemäärät.

Lue lisää

Voiko pelaamalla oppia ensihoitoa?

Ensihoidon mobiilipelissä käyttäjä voi virtuaalisesti suorittaa ensihoidon tehtäviä eli tutkia, diagnosoida, hoitaa ja lääkitä virtuaalista potilasta sekä tehdä päätöksiä potilaan jatkohoidosta. Ensihoidon mobiilipelin avulla voi oppia ensihoitoa missä ja milloin vain.

Lue lisää


Hae opiskelemaan

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa.


Oamkissa tapahtuu

 

 


Oamk somessa