Ajankohtaista

 

16.01.20 - Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oamk-podcast: Miten opiskelija voi vaikuttaa?

Miten opiskelijat voivat vaikuttaa Oamkissa? Heidin kanssa vaikuttamisesta keskustelemassa journalismin opiskelija Johanna Kiviniemi. Kuuntele Oamk-podcast Spotifyssa tai SoundCloudissa! ...
07.01.20 - Tiedotteet medialle

Haku Oamkin englanninkielisiin koulutuksiin 8.–22.1.

Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku järjestetään 8.–22.1.2020, jolloin voi hakea Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) englanninkielisiin koulutuksiin. Englanninkielisen koulutuksen aloituspaikat ovat tarjolla ainoastaan tammikuun yhteishaussa. Oamkissa on tarjolla yhteensä 165 aloitusp...

Pinnalla

Sinustako opettaja tai erityisopettaja?

Tunnetko paloa opettamiseen? Hakuaika ammatillisen opettajan ja ammatillisen erityisopettajan koulutuksiimme on 2.–23.1. Koulutamme vuosittain noin 250 ammatillista opettajaa sekä parikymmentä ammatillista opinto-ohjaajaa tai erityisopettajaa. Opiskelu kestää noin 1–3 vuotta. Tutustu koulutuksiimme ja hae!

Lue lisää

Hakijan opas 2020 (PDF)

Uusi Hakijan oppaamme on ilmestynyt. Tutustu vuoden 2020 koulutustarjontaamme ja löydä oma alasi! Meillä voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta.

Lue lisää

 


Hae opiskelemaan

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa.


Oamkissa tapahtuu

 

 


Oamk somessa