Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Koulutuksemme

Tutustu kattavaan koulutustarjontaamme ja löydä omasi. Tarjoamme ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon johtavia koulutuksia, ammatillista opettajankoulutusta, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja sekä täydennyskoulutuksia.
Lue lisää »

Tutkimus ja kehitys

Työyhteisöviestinnällä työhyvinvointia

Työyhteisöviestintä on yksi tärkeimmistä tekijöistä työyhteisön työhyvinvoinnin ja tuloksellisuuden edistämisessä. Työyhteisöviestinnän pitkäjänteinen kehittäminen vaatii huolellista suunnittelua, teknisiä ratkaisuja ja rahoitusta.
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Ripa-työelämäpalvelut apunasi

Ripa-työelämäpalvelut apunasi

Haluatko tehdä kanssamme yhteistyötä? Tarvitsetko osaavia tekijöitä yritykseesi? Ota yhteyttä, Ripa auttaa!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Oamkin mallia toteuttava Game LAB avataan Romaniaan

13.07.16

Oulun ammattikorkeakoulun LAB-oppimismalli leviää maailmalla. Romaniaan, Timisoaraan avataan syksyllä Game LAB TM, jonka LAB-mestari on hakenut oppinsa Oulun ammattikorkeakoulusta.
Roberto Hanas kävi Oulu Game LABin kaksi vuotta sitten, jonka jälkeen hän halusi perustaa Game LABin kotikaupunkiinsa… Lue lisää

Yhteishaun tulokset julkaistu – 5 429 ensisijaista hakijaa Oamkiin

01.07.16

Korkeakoulujen kevään yhteishaun tulokset on julkaistu. Oulun ammattikorkeakouluun (Oamk) oli hakijoita yhteensä 17 475, joista ensisijaisia hakijoita oli 5 429. Aloituspaikkoja syksyllä alkavaan koulutukseen on yhteensä 1 706.
Hakijamäärältään suosituimpia koulutuksia olivat liiketalous sekä sosio… Lue lisää

Kansainväliset palvelut kesällä 2016

30.06.16

Kesän aikana Oamkin kansainvälisten palveluiden toimistot palvelevat alla mainittuina ajanjaksoina, pääsääntöisesti arkisin kello 9–15 (poislukien lounastauko puolenpäivän aikaan). Kesän aikana kannattaa sopia tapaamisaika ennen toimistolle tuloa esimerkiksi sähköpostilla. Kesäaikana suosittel… Lue lisää

Oamk muualla

Instagram

#oamk