Yhteishakuaika 18.3.–1.4.

#Luotaitseesi ja unelmiisi! Olet tervetullut opiskelemaan meille juuri sellaisena kuin olet. Tarjoamme sinulle hyvän koulutuksen ja polun työelämään.  Oamkissa kukaan ei jää yksin, vaan teemme yhdessä työtä menestyksen eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä! Tule mukaan yli 9000 opiskelijan yhteisöön! Lue lisää.

Ajankohtaista

 

25.03.20 - Tiedotteet medialle

Ex-jääkiekkoilija Janne Puhakka Oamkin luotaitseesi-kampanjan keulakuvana

Ex-jääkiekkoilija Janne Puhakka sekä Finnish Nigtmares -sarjakuvan luoja Karoliina Korhonen toimivat Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) opiskelijarekrytointikampanjan keulakuvina. Oamk jatkaa vuonna 2017 lanseeraamaansa #luotaitseesi-teemaaa, jonka tarkoituksena on rohkaista nuorta olemaan oma itse...
12.03.20 - Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Koronavirukseen liittyvät ohjeet Oamkissa (päivitetty 26.3. klo 12.57)

Oamkin kampukset sulkeutuvat keskiviikkona 18.3. ja ovat kiinni 13.4. asti. Opiskelijat eivät pääse kampuksille tuona aikana. Kampusten sulkeminen ei tarkoita toimintojen loppumista. Työt jatkuvat opetussuunitelmien mukaisesti. Toteutustavat vaihtelevat tässä poikkeustilanteessa normaalista. ...

Pinnalla

Kuuntele podcastimme ja tiedät, mitä meillä tapahtuu

Miltä tuntuu lähteä uudelleen opiskelemaan, kun työelämää on takana jo kymmenen vuotta? Podcastissamme opiskelijamme Piia ja Joona kertovat vanhemmalla iällä opiskelusta. Innostu sinäkin ja hae meille opiskelemaan! Kevään 2020 toinen yhteishaku on 18.3.–1.4.

Lue lisää

Hakijan opas 2020 (PDF)

Uusi Hakijan oppaamme on ilmestynyt. Tutustu vuoden 2020 koulutustarjontaamme ja löydä oma alasi! Meillä voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta.

Lue lisää

Tarjolla uusia erikoistumiskoulutuksia

Syksyllä Oamkissa alkaa uusia erikoistumiskoulutuksia, joilla voit täydentää ammatillista osaamistasi. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Opinnot voi suorittaa töiden ohessa.

Lue lisää

Haemme rehtoria

Rehtorina johdat ja kehität ammattikorkeakoulun toimintaa. Vastaat ammattikorkeakoulun tehtävien taloudellisesta, tehokkaasta ja tuloksellisesta hoitamisesta sekä ammattikorkeakoulun kehittämisestä ja toiminnan ohjauksesta. Lue lisää ja hae paikkaa 30.4. mennessä.

Lue lisää

 


Hae opiskelemaan

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa.


Oamkissa tapahtuu

 

 


Oamk somessa