Katso kevään 2018 yhteishaun valintakoepäivät. Huomioithan, että suureen osaan valintakokeista ei lähetetä valintakoekutsua. Lue lisää.

Tule mukaan luomaan hyvinvointia pohjoiseen Suomeen – lue lisääTee lahjoitus.

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Uusia erikoistumiskoulutuksia  Tutustu ja hae! 

Kehitä ammatillista osaamistasi ja erikoistu. Erikoistumiskoulutukset ovat uusi täydennyskoulutusmuoto  korkeakoulututkinnon suorittaneille ja työelämässä toimiville. Opinnot voi suorittaa työn ohessa.
Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Vauhtia vastuullisuuteen - Naisten johtamiskoulutuksen vaikuttavuus 

Uusi tutkimus tuo esille tietoa vastuullisen johtamisen kehittämisestä ja sen vaikuttavuudesta. Selvityksen kohteena oli johtaja- ja yrittäjänaisille sekä asiantuntijoina toimiville naisille toteutettu vastuullisen johtamisen täydennyskoulutus VisionFactor.
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Tekesin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Master-koulutuksessa toteutetaan monipuolista tutkimus- ja kehitystyötä yhteistyössä organisaat…

22.05.18

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Master- eli ylemmän ammattikorkeakoulun tutkinnoissa keskeisen osan opintoja muodostaa opinnäytetyö. Työ perustuu työelämän ajankohtaisen kehittämisidean tai ongelman määrittelylle ja ratkaisulle yhdessä julkisen sektorin, yritysten ja järjestöjen kanssa… Lue lisää

Katso kaikki Oamkin tiedotteet »

Seuraa meitä

Instagram

#oamk