Tärkeää tietoa uusille opiskelijoille!

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Tutustu koulutuksiimme – syksyn yhteishaku 6.–20.9.

Löydä omasi monipuolisesta koulutustarjonnastamme. Järjestämme ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon johtavia koulutuksia, ammatillista opettajankoulutusta, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja sekä täydennyskoulutuksia. Seuraavan kerran voit hakea tutkintoon johtaviin koulutuksiimme 6.–20.9.
Lue lisää »Tutkimus ja kehitys

”Nykypäivänä on poikkitieteellistä tämä tekeminen”

Tutkinto-ohjelmiemme sisäisessä auditoinnissa kävi ilmi, että opiskelijoiden tarpeet huomioidaan koulutuksen toteutuksessa joustavasti, ja henkilökunta on asiantuntevaa ja kehittämisorientoitunutta.
Lue lisää ePookista »Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Tekesin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »Ajankohtaista

Oulun ammattikorkeakoulun LABs-oppimismalli leviää nyt Slovakiaan

21.08.17

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) LABs-oppimismalli leviää jälleen maailmalle, tällä kertaa Slovakiaan. Oamk on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen yrityskonsortion kanssa, jossa on mukana muun muassa yleishyödyllinen organisaatio LEAF, peliyritys Pixel Federation sekä navigointiohjelmia tekevä Sygi… Lue lisää

Pöyry Finland Oy ja Oulun ammattikorkeakoulu Oy sopimukseen koulutus- ja tutkimusyhteistyön tiivistä…

17.08.17

Koulutus- ja tki-johtaja Jyrki Röpelinen (vas.), rehtori Jouko Paaso, Pöyryn Suomen toimitusjohtaja Juuso Pajunen ja Pöyryn liiketoiminnan kehitysjohtaja Mikko Hyytinen tapasivat sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa 17.8. Oulussa.
Pöyry Finland Oy ja Oulun ammattikorkeakoulu Oy (Oamk) ovat sopinee… Lue lisää

ePooki 24/2017: Newbie in e-Teaching. Focus on English for Special Purposes

16.08.17

Lue lisää

Tapahtumat elokuussa

Tapahtumakalenteri »

Seuraa meitä

Instagram

#oamk