Onnea uusi opiskelija ja lämpimästi tervetuloa Oamkiin! Tärkeää tietoa ilmoittautumisesta ja opintojen aloittamisesta löydät täältä.

Tule mukaan luomaan hyvinvointia pohjoiseen Suomeen – lue lisääTee lahjoitus.

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Hae syksyn yhteishaussa ja aloita opiskelu tammikuussa 2019!

Syksyn yhteishaussa on tarjolla AMK-tutkinto-ohjelmia, jotka toteutetaan monimuoto-opintoina. Opetus sisältää lähiopetusta ja verkko-opiskelua. Tarjolla on myös kolme uutta tekniikan Master-tutkintoa. #luotaitseesi ja hae! 
Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Lapsentahtinen ensi-imetys on vielä melko tuntematonta

Ensi-imetys toteutuu Suomessa hyvin, mutta lapsentahtinen ensi-imetys on vielä suhteellisen tuntematonta. Lapsentahtinen ensi-imetys edistää varhaista vuorovaikutusta ja imetyksen onnistumista sekä parantaa äidin imetysluottamusta. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Tekesin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Oulaisten Osuuspankilta 10 000 euron lahjoitus Oamkin varainhankintakampanjaan

29.05.18

Oulaisten Osuuspankki on päättänyt lahjoittaa Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) varainhankintakampanjaan 10 000 euroa. Lahjoitus kohdistetaan sosiaali- ja terveysalan koulutukseen.
– Oulun ammattikorkeakoulun rooli Oulaisten alueen elinvoiman kehityksessä on merkittävä. Oulaisten Osuuspankk… Lue lisää

Haku auki: Digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä -erikoistumiskoulutus Oamkissa

16.08.18

Oulun ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä –erikoistumiskoulutus. Koulutus antaa valmiudet hyödyntää digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia vaativissa pk-yrityksen liiketoiminnan tehtävissä. Koulutuksen jälkeen osaat kehittää liiketoimintaa digitaa… Lue lisää

Seuraa meitä

#oamk