Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Luota itseesi – valitse rohkeasti oma tiesi

Mitä sinä oikeasti haluat opiskella? Tutkaile sydäntäsi ja valitse rohkeasti. Me tarjoamme sinulle ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon johtavia koulutuksia, ammatillista opettajankoulutusta, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja sekä täydennyskoulutuksia.
Lue lisää »Tutkimus ja kehitys

Digitalisaation vaikutukset osaamisvaatimuksiin

Kuinka digitalisaatio vaikuttaa tulevaisuudessa liiketalouden työntekijöiden osaamisvaatimuksiin ja miten tätä osaamista voidaan ammattikorkeakoulussa kouluttaa? Kompetenssivaatimukset ovat hyvin samanlaisia lähitulevaisuudessa kuin ne ovat tänäkin päivänä, mutta niiden painopiste siirtyy.
Lue lisää ePookista »Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Tekesin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »Ajankohtaista

Avanto on uusi yrityshautomo

29.11.17

Oamkin yrityshautomotoiminta on uudistunut. Henkilöstön ja opiskelijoiden liikeideoiden kehittäminen tapahtuu nykyään Avanto-toimintojen alla yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa. Avannossa on kaksi valinnaista ohjelmaa, joista voit valita toisen tai molemmat.
Avanto-yrityshautomossa valmennus peru… Lue lisää

Liedkonsertti 19.12. kello 16

15.12.17

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat esiintyvät. Ohjelmassa on modernia suomalaista sekä ranskalaista liedmusiikkia. Opiskelijat ovat harjoittaneet ohjelmistoa syksyn liedseminaareissa Soile Isokosken ja Jouko Tötterströmin johdolla. 
Konsertti on Oamkin konserttisalissa (Kotkantie 1) tiistaina 19… Lue lisää

15.12. Aamupalaa ja Business Kitchen uratarinoita!

14.12.17

Oletko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista tai yrittäjyydestä? Tule oppimaan uutta ja kuuntelemaan inspiroivia uratarinoita Business Kitchenin ja Terwa-akatemian järjestämään seminaariin perjantaina 15.12. klo 9–11 Oamkin Business Kitchenillä (Kotkantie 1)!
Tässä tilaisuudessa ei pönötetä tur… Lue lisää

Seuraa meitä

Instagram

#oamk