AMK   YAMK
Täydennyskoulutus
Avoin AMK
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Päiväopinnot
Monimuoto-opinnot
Studies in English

Opiskele Oamkissa

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai Master-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös virtuaalisesti verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa. Tutustu tarjontaamme näillä sivuilla!

am-tutkinnot

Ammattikorkeakoulututkinnot

J√§rjest√§mme ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta p√§iv√§- ja monimuotototeutuksena. Seuraavan kerran voit hakea meille 4.‚Äď26.1. ammatillisen opettajan ja opinto-ohjaajan koulutuksiin sek√§ 10.‚Äď25.1. englanninkielisiin koulutuksiin.

Lue lis√§√§ ¬Ľ

yamk_pieni.jpg

Master-tutkinto (ylempi ammattikorkeakoulututkinto)

Haluatko syventää ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi? Voit suorittaa ylemmän korkeakoulututkinnon myös ammattikorkeakoulussa. Meillä voit opiskella kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

melonta_pieni.jpg

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettaviksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä koulutuksia.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

amok_ope_thumb.jpg

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja erikoistumisen mahdollistavan koulutuksen. Seuraava hakuaika on 4.‚Äď26.1.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

avoin_pieni.jpg

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat kaikille avoimia. Voit hakeutua sen opintoihin ympäri vuoden ilmoittautumisajat huomioiden.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

tako_pieni.jpg

Täydennä osaamistasi

Tiesitkö, että meillä voit täydentää osaamistasi tai hankkia kokonaan uutta? Voit valita joko lyhyistä yhden tai kahden päivän koulutuksista aina 60 opintopisteen laajuisiin koulutuskokonaisuuksiin. Järjestämme myös yrityksille räätälöityä koulutusta.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

Blogit

Haikuja kellaristaKuvituskuvaVuoden mukavin työtehtävä :: 28.11.2016
LiikkeessäKuvituskuvaKovilla kierroksilla :: 28.11.2016
Luovalla päälläKuvituskuvaNuoret vesistötalkoisiin, mutta miten? :: 26.10.2016
Alan agrologiksiKuvituskuvaHunajainen kesä :: 05.10.2016
SäteilevääKuvituskuvaECR 2016 :: 13.09.2016
Pieninkin yhteinen jaettavaKuvituskuvaLopetetaanko tanssinopettajakoulutus? :: 10.08.2016
Rohkeasti reissussaKuvituskuvaTerveisiä Tintin maasta! :: 13.01.2016

Ajankohtaista

Tällä hetkellä ei ole koulutukseen liittyviä ajankohtaistiedotteita. Katso kaikki ajankohtaistiedotteet.