AMK   YAMK
Täydennyskoulutus
Avoin AMK
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Päiväopinnot
Monimuoto-opinnot
Studies in English

Opiskele Oamkissa

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa tulevaisuuden suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Tutustu tarjontaamme näillä sivuilla!

pelaaminen_hakijanopas_panoraama.jpg

Ammattikorkeakoulututkinnot

Järjestämme ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta päivä- ja monimuotototeutuksena. Seuraavan kerran voit hakea ammattikorkeakoulu- ja master-tutkintoihin johtaviin koulutuksiimme 16.3.–6.4.2016.

Lue lisää »

yamk_pieni.jpg

Ylempi amk-tutkinto

Haluatko syventää ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi? Voit suorittaa ylemmän korkeakoulututkinnon myös ammattikorkeakoulussa. Meillä voit opiskella kulttuurialan, liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Seuraava hakuaika on 16.3.–6.4.2016.
Lue lisää »

melonta_pieni.jpg

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettaviksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä koulutuksia.

Hakuaika Haavahoidon asiantuntija -erikoistumiskoulutukseen 8.-29.2.2015.
Lue lisää »

amok_ope_thumb.jpg

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja erikoistumisen mahdollistavan koulutuksen. Seuraava hakuaika on vuonna 2017.
Lue lisää »

avoin_pieni.jpg

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat kaikille avoimia. Voit hakeutua sen opintoihin ympäri vuoden ilmoittautumisajat huomioiden.
Lue lisää »

tako_pieni.jpg

Täydennä osaamistasi

Tiesitkö, että meillä voit täydentää osaamistasi tai hankkia kokonaan uutta? Voit valita joko lyhyistä yhden tai kahden päivän koulutuksista aina 60 opintopisteen laajuisiin koulutuskokonaisuuksiin. Järjestämme myös yrityksille räätälöityä koulutusta.
Lue lisää »

Blogit

Haikuja kellaristaKuvituskuvaMikä ihmeen SAMOK? :: 04.02.2016
LiikkeessäKuvituskuvaEi tehdä tästä ny numeroo :: 03.02.2016
Alan agrologiksiKuvituskuvaOulussa koulussa taas! :: 24.01.2016
Rohkeasti reissussaKuvituskuvaTerveisiä Tintin maasta! :: 13.01.2016
Pieninkin yhteinen jaettavaKuvituskuvaMuurahaisten startup-kuhina :: 30.11.2015

Ajankohtaista

Tällä hetkellä ei ole koulutukseen liittyviä ajankohtaistiedotteita. Katso kaikki ajankohtaistiedotteet.