AMK   YAMK
Täydennyskoulutus
Avoin AMK
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Päiväopinnot
Monimuoto-opinnot
Studies in English

Opiskele Oamkissa

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai Master-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös virtuaalisesti verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa. Tutustu tarjontaamme näillä sivuilla!

am-tutkinnot

Ammattikorkeakoulututkinnot

Järjestämme ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta päivä- ja monimuotototeutuksena. Seuraavan kerran voit hakea meille 4.–26.1. ammatillisen opettajan ja opinto-ohjaajan koulutuksiin sekä 10.–25.1. englanninkielisiin koulutuksiin.

Lue lisää »

yamk_pieni.jpg

Master-tutkinto (ylempi amk)

Haluatko syventää ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi? Voit suorittaa ylemmän korkeakoulututkinnon myös ammattikorkeakoulussa. Meillä voit opiskella kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.
Lue lisää »

melonta_pieni.jpg

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettaviksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä koulutuksia.
Lue lisää »

amok_ope_thumb.jpg

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja erikoistumisen mahdollistavan koulutuksen. Seuraava hakuaika on 4.–26.1.
Lue lisää »

avoin_pieni.jpg

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat kaikille avoimia. Voit hakeutua sen opintoihin ympäri vuoden ilmoittautumisajat huomioiden.
Lue lisää »

tako_pieni.jpg

Täydennä osaamistasi

Tiesitkö, että meillä voit täydentää osaamistasi tai hankkia kokonaan uutta? Voit valita joko lyhyistä yhden tai kahden päivän koulutuksista aina 60 opintopisteen laajuisiin koulutuskokonaisuuksiin. Järjestämme myös yrityksille räätälöityä koulutusta.
Lue lisää »

Blogit

Luovalla päälläKuvituskuvaSustainable Pesticide Use - Why and How? :: 16.09.2016
Alan agrologiksiKuvituskuvaRennon meiningin Irlanti :: 16.09.2016
Haikuja kellaristaKuvituskuvaMä vaan tunnen et oon melkein perillä :: 13.09.2016
SäteilevääKuvituskuvaECR 2016 :: 13.09.2016
LiikkeessäKuvituskuvaVieläkö hehkun? :: 26.08.2016
Pieninkin yhteinen jaettavaKuvituskuvaLopetetaanko tanssinopettajakoulutus? :: 10.08.2016
Rohkeasti reissussaKuvituskuvaTerveisiä Tintin maasta! :: 13.01.2016

Ajankohtaista

Syksyn yhteishaussa Oamkiin yli kolme ensisijaista hakijaa aloituspaikkaa kohti

22.09.16

Korkeakoulujen syksyn 2016 yhteishaussa Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) oli haettavana sairaanhoitajan ja tietojenkäsittelyn tradenomin monimuotokoulutukset. Yhteishaku päättyi 21.9.
Ensisijaisia hakijoita Oamkiin oli yhteensä 257 eli 3,67 yhtä aloituspaikkaa kohti. Kaikkia hakijoita oli yhteens… Lue lisää

Uutiskirjeet »
Katso kaikki tiedotteet »