AMK   YAMK
Täydennyskoulutus
Avoin AMK
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Päiväopinnot
Monimuoto-opinnot
Studies in English

Opiskele Oamkissa

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai Master-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös virtuaalisesti verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa. Tutustu tarjontaamme näillä sivuilla!

am-tutkinnot

Ammattikorkeakoulututkinnot

J√§rjest√§mme ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta p√§iv√§- ja monimuotototeutuksena. Seuraavan kerran voit hakea meille 15.3.‚Äď5.4.

Lue lis√§√§ ¬Ľ

yamk_pieni.jpg

Master-tutkinto (ylempi ammattikorkeakoulututkinto)

Haluatko syvent√§√§ ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi? Voit suorittaa ylemm√§n korkeakoulututkinnon my√∂s ammattikorkeakoulussa. Meill√§ voit opiskella kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan sek√§ tekniikan ylemm√§n ammattikorkeakoulututkinnon. Seuraavan kerran voit hakea meille 15.3.‚Äď5.4.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

melonta_pieni.jpg

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettaviksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä koulutuksia.

Hakuaika Haavahoidon erikoistumiskoulutukseen 13.2.-3.3.2017 klo 15.00 saakka.

Lue lis√§√§ ¬Ľ

amok_ope_thumb.jpg

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja erikoistumisen mahdollistavan koulutuksen. Seuraava hakuaika on tammikuussa 2018.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

avoin_pieni.jpg

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat kaikille avoimia. Voit hakeutua sen opintoihin ympäri vuoden ilmoittautumisajat huomioiden.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

tako_pieni.jpg

Täydennä osaamistasi

Tiesitkö, että meillä voit täydentää osaamistasi tai hankkia kokonaan uutta? Voit valita joko lyhyistä yhden tai kahden päivän koulutuksista aina 60 opintopisteen laajuisiin koulutuskokonaisuuksiin. Järjestämme myös yrityksille räätälöityä koulutusta.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

Ajankohtaista

Tällä hetkellä ei ole koulutukseen liittyviä ajankohtaistiedotteita. Katso kaikki ajankohtaistiedotteet.