AMK   YAMK
Täydennyskoulutus
Avoin AMK
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Päiväopinnot
Monimuoto-opinnot
Studies in English

Opiskele Oamkissa

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa tulevaisuuden suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Tutustu tarjontaamme näillä sivuilla!

pelaaminen_hakijanopas_panoraama.jpg

Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus

Järjestämme ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta päivä- ja monimuotototeutuksena. Kevään 2015 yhteishaku on 17.3.–9.4.
Lue lisää »

yamk_pieni.jpg

Master-tutkinto mielessä?

Haluatko syventää ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi? Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa sinulle ylempää korkeakoulututkintoa vastaavan kelpoisuuden. Meillä voit opiskella liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan master-tutkinnon. Seuraavan kerran voit hakea opintoihin 17.3.–9.4.2015.
Lue lisää »

melonta_pieni.jpg

Opiskelu ja elämä

Täältä saat tietoa useisiin opiskeluun liittyviin kysymyksiin.
Lue lisää »

amok_ope_thumb.jpg

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja erikoistumisen mahdollistavan koulutuksen.
Lue lisää »

avoin_pieni.jpg

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat kaikille avoimia. Voit hakeutua sen opintoihin ympäri vuoden ilmoittautumisajat huomioiden.
Lue lisää »

tako_pieni.jpg

Täydennä osaamistasi

Tiesitkö, että meillä voit täydentää osaamistasi tai hankkia kokonaan uutta? Voit valita joko lyhyistä yhden tai kahden päivän koulutuksista aina 60 opintopisteen laajuisiin koulutuskokonaisuuksiin. Järjestämme myös yrityksille räätälöityä koulutusta.
Lue lisää »

Blogit

Ajankohtaista

Muutoksia Oamkin puhelinnumeroihin 18.12.2014 alkaen

17.12.14

Oamkin vaihteen uusi puhelinnumero 18.12.2014 alkaen on 020 611 0200. Vaihde on avoinna kello 8.00–16.15. Oamkin faksi, 08 372 144
010-numerot lukuun ottamatta Oamkin hakutoimiston 01019-alkuisia numeroita poistuvat käytöstä 31.12.2014. Jatkossa käytössä ovat matkapuhelinnumerot.
Tärkeitä nu… Lue lisää

Korkeakoulujen syksyn 2014 yhteishaun tulokset

28.11.14

Korkeakoulujen syksyn 2014 yhteishaun tulokset julkistettiin 25.11.2014. Oamkin www-sivuilla on nähtävillä kaikkien niiden Oamkiin hyväksyttyjen nimet, jotka ovat hakuvaiheessa antaneet luvan tiedon julkaisuun. Opiskelemaan valituille on lähetetty hyväksymiskirjeet postitse 28.11.2014.
Valtakunnall… Lue lisää

Amok tarjoaa kaikille avointa verkkokoulutusta viikoittain vaihtuvista teemoista joka torstai aikavälillä 11/2014 -…

02.10.14

OsaOppi III – Osaamispisteet pelissä!
Kenties ensimmäinen suomalainen opetustoimen henkilöstökoulutuksen pelillinen MOOC-toteutus.
OsaOppi III – Osaamispisteet pelissä -hanke on OPH:n rahoittama pelillinen ammatillisen koulutuksen opetustoimen henkilöstön osaamisen kehittämisohjelma. S… Lue lisää

Kalenteri tammikuussa (koulutus)

Koko kalenteri »