AMK   YAMK
Täydennyskoulutus
Avoin AMK
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Päiväopinnot
Monimuoto-opinnot
Studies in English

Opiskele Oamkissa

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai Master-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös virtuaalisesti verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa. Tutustu tarjontaamme näillä sivuilla!

am-tutkinnot

Ammattikorkeakoulututkinnot

J√§rjest√§mme ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta p√§iv√§- ja monimuotototeutuksena. Seuraavan kerran voit hakea meille 15.3.‚Äď5.4.

Lue lis√§√§ ¬Ľ

yamk_pieni.jpg

Master-tutkinto (ylempi ammattikorkeakoulututkinto)

Haluatko syvent√§√§ ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi? Voit suorittaa ylemm√§n korkeakoulututkinnon my√∂s ammattikorkeakoulussa. Meill√§ voit opiskella kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan sek√§ tekniikan ylemm√§n ammattikorkeakoulututkinnon. Seuraavan kerran voit hakea meille 15.3.‚Äď5.4.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

melonta_pieni.jpg

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettaviksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä koulutuksia.

Hakuaika haavahoidon erikoistumiskoulutukseen on 13.2.‚Äď31.5.

Lue lis√§√§ ¬Ľ

amok_ope_thumb.jpg

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja erikoistumisen mahdollistavan koulutuksen. Seuraava hakuaika on tammikuussa 2018.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

avoin_pieni.jpg

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat kaikille avoimia. Voit hakeutua sen opintoihin ympäri vuoden ilmoittautumisajat huomioiden.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

tako_pieni.jpg

Täydennä osaamistasi

Tiesitkö, että meillä voit täydentää osaamistasi tai hankkia kokonaan uutta? Voit valita joko lyhyistä yhden tai kahden päivän koulutuksista aina 60 opintopisteen laajuisiin koulutuskokonaisuuksiin. Järjestämme myös yrityksille räätälöityä koulutusta.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

Blogit

SäteilevääKuvituskuvaVieraileva kynä: Opettajaksi opiskelemassa :: 27.03.2017
Rohkeasti reissussaKuvituskuvaLessons learned in Bremen :: 24.03.2017
Haikuja kellaristaKuvituskuvaA Day with Our Friend Family :: 22.03.2017
Alan agrologiksiKuvituskuvaSaisiko olla ilmassa kasvatettua perunaa? :: 10.02.2017
Pieninkin yhteinen jaettavaKuvituskuvaSateinen ja sumuinen vaihtoviikko Antwepenissä :: 21.12.2016

Ajankohtaista

Ammatillisen opinto-ohjaajankoulutuksen valinnan tulokset julkaistu!

23.03.17

Ammatilliseen opinto-ohjaajankoulutukseen valitut opiskelijat on julkistettu tänään 23.3. Ensisijaisia hakijoita Ouluun oli yhteensä 146, joista koulutukseen pääsi 20. Alin koulutukseen hyväksytty pistemäärä oli tänä vuonna 19.
Opiskelijavalinnan tuloksen ja varasijatiedon voi n√§hd√§ Oma opintopolk… Lue lis√§√§

Uutiskirjeet »
Katso kaikki tiedotteet »