Bachelor of Business Administration, International Business

Tutkinto Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike Bachelor of Business Administration
Laajuus/kesto 210 op / 3,5 vuotta
Tutkinto-ohjelma Degree Progamme in International Business
Kampus Teuvo Pakkalan kadun kampus
Teuvo Pakkalan katu 19, 90130 Oulu
Hakukohteet

Kevään yhteishaussa 15.3.–5.4.2017 (II hakuaika) oli mukana seuraava tämän koulutuksen hakukohde:

Tradenomi (AMK), kansainvälinen liiketalous, englanninkielinen päivätoteutus
Kevään yhteishaussa 10.–25.1.2017 (I hakuaika) on mukana seuraava tämän koulutuksen hakukohde:

Bachelor of Business Administration, International Business, päivätoteutus

Kiinnostaako sinua kansainvälinen ura Suomessa tai ulkomailla? International Business tutkinto-ohjelma on tarkoitettu niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin opiskelijoille, joita kiinnostaa ura esimerkiksi kansainvälisen liiketalouden, myynnin ja markkinoinnin, johtamisen tai yrittäjyyden saralla. Opinnot on suunniteltu vastaamaan kansainvälisesti suuntautuneiden yritysten tarpeisiin työelämälähtöisesti.

Opinnot kehittävät innovatiivisessa kansainvälisessä liiketoiminnassa ja kansainvälisessä työympäristössä tarvittavia taitoja. Opintoihin sisältyy niin ulkomaankaupan, myynnin ja markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, laskentatoimen kuin johtamisen ja eri kielten opintojaksoja. Monikulttuurisessa oppimisympäristössä kehittyvät tarpeelliset kieli- ja vuorovaikutustaidot. Opinnot antavatkin hyvät valmiudet työskennellä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Opetuskieli on englanti. Opiskelijoita kannustetaan suorittamaan osa opinnoistaan opiskelijavaihdossa kumppanikorkeakoulussa Euroopassa, Aasiassa tai Yhdysvalloissa. Esimerkiksi opintoihin sisältyvä harjoittelujakso on mahdollista suorittaa ulkomailla. Opiskelijavaihdon lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus hakea kansainvälisiin kaksoistutkinto-ohjelmiin, jolloin osa tutkinnosta opiskellaan kumppanikorkeakoulussa Saksassa tai Yhdysvalloissa. Valmistuessaan kotikorkeakoulusta opiskelija saa tutkinnot sekä Oamkista että ulkomaisesta korkeakoulusta.

Työelämäyhteistyössä toteutetut projektit, opinnäytetyö ja käytännön harjoittelu mahdollistavat työelämään tutustumisen ja verkostoitumisen jo opintojen aikana. International Business tutkinto-ohjelma antaa valmiudet monipuolisiin uramahdollisuuksiin sekä Suomessa että kansainvälisesti. Valmistuneet työskentelevät esimerkiksi kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin, kansainvälisen viennin ja tuonnin, asiakaspalvelun sekä henkilöstö- ja taloushallinnon parissa.

Opiskelijakokemuksia

Artikkelikuva

Opiskelua Etelä-Koreassa

Alun perin Jani Toivasen piti viettää Etelä-Koreassa vain vuosi. Maa kuitenkin vei Janin mukanaan, ja nyt hän muuttaa sinne työn…

Artikkelikuva

Teachers make students think

Adrian Canales, 29, is about to start his second year in Degree Programme in International Business at the Oulu UAS. His life in…