Tietoa syksyn 2016 yhteishaussa hyväksytyille

Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan viimeistään 25.11. Mikäli hakija on valinnut hakemuksessaan, että opiskelijavalintaan liittyvä viestintä ja tuloksista ilmoittaminen voidaan hoitaa sähköisesti, hänelle lähetetään tuloskirje sähköpostitse. Muille lähetetään kirje postitse. Opetushallitus lähettää postitse toimitettavat kirjeet viimeistään 25.11. Hakijat voivat seurata opiskelijavalintansa tilannetta myös sähköisesti Opintopolku-palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää kirjautumista sivun ylälaidasta esim. verkkopankkitunnuksilla.

Tutustu huolellisesti sekä tuloskirjeeseen että tällä sivulla julkaistuun materiaaliin.

Opiskelupaikan vastaanottaminen ja ilmoittautuminen

Opiskelupaikan vastaanottaminen sekä ilmoittautuminen tehdään kirjautumalla Opintopolku-palveluun.

25.11. mennessä hyväksyttyjen tulee vastaanottaa opiskelupaikka viimeistään 9.12. kello 15.00.

Lisätietoa ilmoittautumisesta

Todistusjäljennösten toimittaminen

Opiskelupaikan vastaanottaneen tulee toimittaa kopio tutkintotodistuksesta, mikäli hän hakee jollakin seuraavista pohjakoulutuksista:

   • ennen vuotta 1990 suoritettu suomalainen ylioppilastutkinto
   • pelkk√§ lukion oppim√§√§r√§ (ei ylioppilastutkintoa)
   • kansainv√§linen ylioppilastutkinto
   • ammatillinen tutkinto¬†
   • ulkomainen tutkinto.

Suomalaisen ylioppilastutkinnon ja lukion oppimäärän vuonna 1990 tai tämän jälkeen suorittaneiden ei tarvitse toimittaa kopioita em. todistuksista (yo-tutkintotiedot saadaan suoraan Ylioppilastutkintolautakunnalta). 

Tietojenkäsittelyn monimuotototeutukseen hakeneiden tulee toimittaa myös kopiot mahdollisista työtodistuksista.

Kopioiden ei tarvitse olla oikeaksi todistettuja.

Kopiot tulee toimittaa 9.12.2016 mennessä. Todistusjäljennökset voi lähettää postitse alla mainittuihin osoitteisiin tai tuoda paikan päälle. Kampuksilla ei ole mahdollisuutta kopiointiin. 

Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely:

Oamk
Opiskelijapalvelut/Teuvo Pakkalan kadun kampus
Teuvo Pakkalan katu 19
90130 Oulu

Sairaanhoitaja (AMK), Oulainen:

Oamk
Opiskelijapalvelut/Oulaisten kampus
Kuntotie 2
86300 Oulainen
 
Opetussuunnitelmat

Opetussuunnitelma on kokonaiskuvaus tutkinto-ohjelmasta, osaamistavoitteista ja vaadittavista opintosuorituksista. Löydät oman tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelman Opinto-oppaasta.

Opintotuki

Opintotuen my√∂nt√§misest√§ ja maksamisesta vastaa Kela. Kela ei l√§het√§ uusille opiskelijoille erillist√§ muistutusta opintotuen hakemisesta. Tee opintotukihakemus Kelan asiointipalvelussa www.kela.fi/asiointi (tai OT2 -lomakkeella) vasta sen j√§lkeen, kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan ja uuden opiskelupaikkasi tiedot tulevat n√§kyviin Kelan verkkohakemukseen pohjatiedoiksi. T√§h√§n voi menn√§ 2‚Äď3 p√§iv√§√§ opiskelupaikan vastaanottamisesta.

Opintotuki myönnetään hakemuksesta opintojen alussa yleensä koko tavoitteelliselle suorittamisajalle. Lukuvuosittainen tukiaika on syyskuusta toukokuuhun. Huom. opintotukea ei voi hakea takautuvasti, vaan opintotuki myönnetään aikaisintaan hakemiskuukauden alusta lukien.

Lisätietoja opintotuen hakemisesta osoitteesta www.kela.fi tai Oulun ammattikorkeakoulun opintotukilautakunnalta: opintotukilautakunta@oamk.fi / puh. 020 611 0214. 

Uuden opiskelijan opas

Oamkin opiskelijakunta OSAKOn julkaisemasta Uuden opiskelijan oppaasta löydät käytännön tietoa niin opiskelusta Oamkissa kuin opiskelijaelämästä Oulussa ja Oulaisissa. 

Voit ladata oppaan myös mobiililaitteellesi App Storesta hakusanalla Oulun ammattikorkeakoulu ja Google Playsta hakusanalla Oamk.

Hakukohdekohtaiset materiaalit

Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely, monimuotototeutus