Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja osaamisperusteisen koulutuksen.

Koulutamme vuosittain noin 250 ammatillista opettajaa sekä 20 ammatillista opinto-ohjaajaa tai erityisopettajaa. Opiskelu kestää noin 1–3 vuotta. Voit hakea seuraavan kerran ammatilliseen opettajankoulutukseen tai opinto-ohjaajankoulutukseen tammikuussa 2021. Vuoden 2020 haku ammatillisiin opettajan- ja erityisopettajankoulutuksiin päättyi 23.1.2020. 

Täydennä osaamistasi opetus- ja ohjausalan koulutuksilla

Tarjoamme täydennyskoulutusta, ohjausta ja tukea sekä opettajille että pedagogisen osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille eri alojen ammattilaisille ja organisaatioille. Koulutukset toteutetaan pääosin hankerahoituksella, jolloin ne ovat osallistujille maksuttomia.

Ajankohtaista

Blogit

Alumnitoiminta

Oulun Ammatillisen opettajakorkeakoulun alumniverkostoon kuuluu opettajakorkeakoulun toimijoita sekä opettajiksi valmistuneita. Liittymällä alumniverkostoon kuulet Amokin ajankohtaisista tapahtumista, saat tietoa erilaisista opetuksen ja oppimisen hyvistä käytänteistä ja ideoita oman opetuksesi kehittämiseen. Liity Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun alumniksi. Lähetämme sinulle sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa Ammatillisen opettajakorkeakoulun uutiskirjeen.

Täytettyäsi lomakkeen sinulle lähetetään sähköpostitse opettajakorkeakoulun alumni-intran tunnus ja salasana. Alumni-intran avulla voit pitää mm. omat yhteystietosi ajan tasalla.  

Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun alumnit pitävät yhteyttä yllä Facebookissa. Liity mukaan ryhmään!

Tervetuloa mukaan opettajakorkeakoulun alumneihin!

Liity Amokin alumniksi tästä