Näyttötutkintomestarikoulutus

Haluatko olla osaamisperusteisen ja asiakaslähtöisen ammatillisen koulutuksen asiantuntija? 

Koulutuksemme kannustaa näyttötutkintoihin sekä ammatillisen koulutuksen tuleviin muutoksiin liittyvän ammattitaitosi ja asiantuntijuutesi kehittämiseen. Koulutuksen laajuus on 25 opintopistettä. Kun olet osoittanut osaamisesi hyväksytysti, saat näyttötutkintomestarin pätevyyden ja sinulla on erinomaiset valmiudet toimia asiantuntijana muuttuvassa ammatillisen koulutuksen tutkintojärjestelmässä.

ntm_panoraama.jpg

Näyttötutkintomestari on ammatillinen aikuiskasvattaja tai työelämän toimija, joka on osoittanut asiantuntijaosaamisensa näyttötutkintojärjestelmän toimintaperiaatteiden noudattamisessa. Mestarilta vaadittavia osaamisalueita ovat näyttötutkinnon järjestämisen suunnittelu, näyttötutkinnon järjestäminen henkilökohtaistetusti ja osaamisen arviointi sekä näyttötutkintotoiminnan laadun varmistaminen. 

Lue opiskelijakokemuksia

Antti Korhonen

Tuore yrittäjä haki lisää pätevyyttä

Antti Korhonen on suhteellisen tuore koulutusalan yrittäjä. Hän toimii yhden miehen yrityksensä kautta AEL:n koulutusasiantuntijana Oulussa ja lisäksi hänellä on pienempiä asiakkaita, jotka tarvitsevat esimerkiksi työturvallisuuskoulutuksia. Antti saa kevään aikana Oamkin ammatillisesta opettajakorkeakoulusta näyttötutkintomestarin pätevyyden. Lisäoppi oli omalla uralla tarpeen.

Koulutuskalenteri

Toistaiseksi koulutusta ei enää järjestetä.