Kirjasto/oppimiskeskus

Ammatillisen opettajakorkeakoulun Oulun toimipisteessä toimii oppimiskeskus, joka on yksi Oulun ammattikorkeakoulun kirjaston toimipisteistä.

amok_kirjasto.jpg

Kirjastolla on Leevi-kokoelmatietokanta (https://oamk.finna.fi/), johon on tallennettu Oulun ammattikorkeakoulun kirjastosta löytyvä aineisto. Leevistä löytyy myös Ammatillisen opettajakorkeakoulun kirjaston kokoelma. Opiskelijat saavat halutessaan kirjastokortin ja sillä voi lainata aineistoa myös muista Oamkin kirjaston toimipisteistä. Toimipisteiden tiedot löytyvät osoitteesta oamk.fi/kirjasto.

Laina-aika opettajakorkeakoulun kurssikirjoilla on kaksi viikkoa ja muulla aineistolla kolme viikkoa. Oulun toimipisteen oppimiskeskuksesta löytyy myös tietokoneita sekä rauhallinen työskentelytila opiskelua varten. Tila sopii mainiosti niin itsenäiseen työskentelyyn kuin ryhmätöihinkin. Oppimiskeskuksen lehtikokoelmaan kuuluvat sanomalehdistä Kaleva sekä Helsingin Sanomat sekä Aikuiskasvatus, Ammattikasvatuksen aikakauskirja, Kasvatus sekä Opettaja-lehti. Oppimiskeskuksen informaatikko auttaa tarvittaessa tiedonhaun pulmissa. Häneltä voi myös varata aikoja henkilökohtaiseen tiedonhaun ohjaukseen. Myös Rovaniemen toimipisteestä voi lainata opintoihin liittyvää kirjallisuutta.

Sijainti ja aukioloajat

Uusikatu 2, E-siipi, 2. krs (huone E204) 
ma–to 8.45–16.00 
pe 8.45–15.00 
(puolen päivän aikaan puoli tuntia kiinni ruokatunnin ajan)

Yhteystiedot

amok.kirjasto@oamk.fi
040 141 5180 
Informaatikko Tomi Pelkonen 
tomi.pelkonen@oamk.fi