Avoimen ammattikorkeakoulun opetustarjonta

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit ylläpitää omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi tai opiskella tutkintoihin sisältyviä opintojaksoja etukäteen.

yamk_panoraama.jpg

Lukuvuotemme muodostuu jaksoista, joiden kesto on yhteensä 40 viikkoa. Lisätietoa jaksotuksesta saat aikatauluistamme tai yhteyshenkilöltämme. Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin on mahdollista tulla mukaan aina uuden jakson käynnistyessä. Lisäksi järjestämme opintoja kesällä. Alta löydät markkinoidun opetustarjontamme ja lisäksi voit hakea sinua kiinnostavia opintoja opinto-oppaan opintojaksohaun kautta.

Mikäli tavoitteenasi on hakeutua myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi avoimen ammattikorkeakoulun erillishaun kautta, tutustuthan yleisiin valintaperusteisiin ja mahdollisiin tutkinto-ohjelmakohtaisiin valintakriteereihin.

Avoimen opetustarjonta

Avoimessa ammattikorkeakoulussa tarjoamme opintoja sekä erillisryhmissä että opintojaksoilla, joissa on kiintiöt avoimen opiskelijoillemme.

Lukuvuoden 2017-2018 opintopolut ja syyslukukauden 2017 opetustarjonta julkaistaan juhannukseen mennessä. Ilmoittautumiset alkavat ti 1.8. (sosiaali- ja terveysalan opinnot) ja ke 2.8. (tekniikan, liiketalouden, kulttuurialan ja luonnonvara-alan opinnot).

Muut opiskelumahdollisuudet avoimessa

Voit osallistua myös mille tahansa opintojaksolle, jos siinä on vapaita paikkoja. Voit valita lähes kaikista tutkintoon johtavan koulutuksemme opintojaksoista, myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnot, lukuun ottamatta harjoittelua, opinnäytetyötä ja pedagogisia opintoja.

Järjestämme opintoja kuudella alalla noin 40 koulutuksessa. Tarjoamme opintoja päivisin ja iltaisin sekä verkko- tai monimuoto-opintoina.

Erillisryhmiä lukuun ottamatta opiskelet samoissa ryhmissä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Huomaathan, että sinun tulee täyttää opintojen edellyttämät vaatimukset ja sinulla on oltava riittävä kielitaito. Jos haluat opiskella muita opintoja, ota yhteyttä kampuksen yhteyshenkilöön. Häneltä saat tiedon vapaista paikoista ja opetuksen aikatauluista. Ota yhteyttä ennen lukuvuoden alkua, niin saat tietää, milloin haluamiasi opintoja järjestetään. Huomaathan, että jokin tietty opintojakso saattaa alkaa vain kerran tai kahdesti lukuvuodessa eikä laikkia opintojaksoja järjestetä joka lukuvuosi. Pääsääntöisesti et voi aloittaa opintojasi kesken opintojakson emmekä voi huomioida myöhästyneitä ilmoittautumisia.