Hyvinvointi- ja terveydenhuoltopalvelut

melonta_panoraama.jpg

 Hyvinvointipalvelumme

Opintopsykologi

Tutkinto-opiskelijana sinulla on käytettävissäsi maksuttomat opintopsykologin palvelut. Hänen kanssaan voit käydä luottamuksellisia keskusteluja esimerkiksi opiskeluun, oppimiseen, motivaatioon tai jaksamiseen liittyen. Keskustelujen tavoite on tukea opiskelukykyäsi ja löytää yhdessä apua ongelmiisi.

Tapaamisia on yleensä 1–5 kertaa. Yksi tapaaminen kestää 45 minuuttia. Huomaathan, että laskemme perumattomatkin ajat käytetyiksi kerroiksi, joten muista esteen sattuessa siirtää tai peruuttaa aikasi ajoissa.

Varaa aika sähköpostitse osoitteesta opintopsykologi@oamk.fi. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi sekä millä kampuksella ja missä tutkinto-ohjelmassa opiskelet. Vastaanotto on joko Kotkantien kampuksella (huone 3388) tai Kontinkankaan kampuksella (huone D2061).

Yhteystiedot

Liikuntasuunnittelija Aki Hentilä
Opintopsykologi Sara Miihkinen
Opintopsykologiharjoittelija Kaisa Saarenpää

Terveydenhuolto

Oulun kaupunki järjestää opiskelijoidemme terveydenhuollon. Voit käyttää Oulun kaupungin opiskeluterveydenhuollon palveluita, mikäli

Lisätietoa opiskelijaterveysaseman palveluista saat Oulun kaupungin verkkosivuilta.

Ajanvaraus opintopsygologin ohjaukseen joudutaan sulkemaan toistaiseksi

Opintopsykologitoiminnassa on ollut ruuhkaa marraskuusta 2016 lähtien. Vakituisen opintopsykologin palattua tehtäviinsä tammikuun alussa jonotusaika ohjaukseen on ollut koko ajan 2 kuukautta. Tilanteen takia opintopsykologin ajanvaraus joudutaan toistaiseksi sulkemaan, jotta ruuhkaa saadaan purettua tämän lukuvuoden osalta. Pahoittelemme tilannetta!

Mielenterveysasioissa opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä opiskeluterveysasemaan ja opintojen ohjaukseen liittyvissä asioissa opinto-ohjaajaan tai opettajatuutoriin. Yhteystiedot löytyvät Oivasta: https://oiva.oamk.fi/tietoa_opiskelusta/palvelut_opiskelijoille/