Maksut todistuksista

Tutkintotodistusjäljennös liitteineen 40 euroa.

Osallistuminen Oamkin tenttitilaisuuteen

Käytännöt

Toimitamme jäljennöksiä ainoastaan alkuperäisistä todistuksista ja sillä kielellä, millä alkuperäiset kappaleet on luovutettu valmistuneelle. Suomenkielisestä todistuksesta ei ole mahdollista saada englanninkielistä käännöstä. Jos valmistunut tarvitsee käännöksen todistuksesta, hänen tulee itse käännättää se virallisella kielenkääntäjällä omalla kustannuksellaan. Emme tarjoa käännöspalveluita myöskään muiden todistusten osalta.

Todistuskopiot annamme ammattikorkeakoulun omasta arkistomateriaalista. Muut todistuskopiopyynnöt ohjaamme muihin arkistolaitoksiin, esimerkiksi Maakunta-arkistoon.

Todistamme oikeaksi vain itse kopioimiamme Oamkin todistuksia ja opintosuoritusotteita. Annamme jäljennöksiä vain edellä mainituista materiaaleista eli emme tarjoa muiden kopioiden oikeaksi todistamista.

Maksun suorittaminen

 1. Etukäteen pankkitilille

  Pankki: Osuuspankki
  IBAN: FI32 5741 4020 0600 54
  BIC: OKOYFIHH
  Maksun saaja: Oulun ammattikorkeakoulu
  Viestikentässä ehdottomasti maininta: Oamk 10208

 2. Postiennakkona, jota käytämme vain Suomeen lähetettävissä kirjeissä.

Voit hakea todistusjäljennöksen, opintosuoritusotteen tai ulkomaan työskentelyä tai muuta käyttöä varten pyydetyt todistustarkennukset opiskelijapalveluistamme tai voimme toimittaa ne sinulle kirjattuna kirjeenä. Sovi toimitustapa opiskelijapalveluidemme kanssa etukäteen. Liitä kuitti maksun suorittamisesta sähköpostiviestiin tai esitä se opiskelijapalveluissamme, jos noudat kopiot sieltä. Opiskelijapalvelumme ei käsittele käteistä rahaa.

(Rehtorin päätös 13.5.2016 § 35)