osako-logo.png

Opiskelijakunta OSAKO

Opiskelijakunta OSAKO on Oamkin opiskelijoiden yhteinen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OSAKOn tärkein tehtävä on valvoa ja ajaa opiskelijoidemme etua. OSAKOlla on yli 4 000 jäsentä, ja se on Suomen ammattikorkeakoulujen suurimpia opiskelijakuntia. 

OSAKO edustaa opiskelijoitamme erityisesti koulutuksen kehittämiseen ja opiskeluhyvinvointiin liittyvissä asioissa ja ylläpitää aktiivista opiskelijakulttuuria järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. OSAKO myös kouluttaa uusien opiskelijoiden tuutorit. Opiskelijakunnan kautta pääset vaikuttamaan ja halutessasi myös itse osallistumaan opiskelijoille tärkeiden asioiden ajamiseen.

Opiskelijakortti

Opiskelijakunnan jäsenenä saat Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n valtakunnallisen opiskelijakortin. Oamkin opiskelijana voit saada opiskelijakortin ainoastaan OSAKOlta. Kortti oikeuttaa sinut etuihin ja alennuksiin, joita OSAKO neuvottelee jatkuvasti lisää.

Opiskelijakortin lisäksi jäsenyys oikeuttaa sinut esimerkiksi äänestämään opiskelijakunnan vaaleissa ja hakemaan OSAKOn projektiavustusta.

Lue lisää OSAKOn verkkosivuita »
OSAKO Facebookissa »