Navigointi työn alla

Terwa-akatemia

Terwa-akatemia on liiketalouden koulutksemme yritt√§jyyden suuntautumisvaihtoehto. Meill√§ opiskelijat oppivat yritt√§jyytt√§ k√§yt√§nn√∂ss√§ tekem√§ll√§. Terwa-akatemiassa kasvaa tulevan polven yritt√§ji√§ ja tiimity√∂skentelyn ammattilaisia. Koulutus sulattaa yhteen tehokkaan teoriaopiskelun ja todellisen liike-el√§m√§n ‚Äď vapauden ja vastuun. Kun tavoitteena on enemm√§n kuin tutkinto, on Terwa-akatemia sinun juttusi. Terwa-akatemian ty√∂skentelytilat sijaitsevat Oulun keskustassa Business Kitchenill√§. Sijaintimme on keskeinen, sill√§ Business Kitchenill√§ on loistavat ty√∂skentelytilat,sek√§ mahtavat mahdollisuudet verkostoitua muiden yritysten kanssa, my√∂s kansainv√§lisesti. Jos toimintamme kiinnostaa tai her√§tti kysymyksi√§, tule k√§ym√§√§n kahvilla!

Tarvittaessa pienen kuvan paikka.

Ajankohtaisia tähän

December 19, 2016

Hallinnoidaan Heimon tiedotetyökalulla.

Lue lisää

  

Ajankohtaista 1

December 1, 2016

  

Ajankohtaista 2

December 14, 2016

  

Ajankohtaista 3

December 19, 2016

Terwaakatemia1.jpeg

Oppimismalli

Terwa-akatemiassa opiskelijat opiskelevat yrittäjyyttä käytännössä omien tiimiensä kautta. Opintojen alussa käynnistetään tiimiyritys, joissa opiskelijat työskentelevät 2,5 vuotta kestävien akatemiaopintojensa ajan.

Käytäntö

Käytännön osaamista hankintaan tiimiyrityksessä toteutettavissa projekteissa. Tiimit hankkivat itse projektit toimeksiantajilta. Tiimit neuvottelevat sopimukset ja tekevät hinnoittelut yhdessä asiakkaan kanssa.

Käytännön oppimisen perusajatuksena on learning by doing -menetelmät, joiden avulla uudet opitut asiat saadaan testattua nopeasti käytännössä.

Hyvin onnistunut projekti poikii yleensä lisäkauppaa ja johtaa loistaviin kontakteihin asiakasyrityksissä. Tiimiyritykseen tehtävä työ sekä projektit toimivat opiskelijoiden tutkintoon liittyvänä harjoitteluna.

 

Teoria

Opiskelussa käytännön kokemuksen tukena kulkee teoriaoppiminen. Meillä akatemiassa ei ole perinteisiä luentoja, vaan teoriaosaaminen hankitaan ammattikirjallisuutta lukemalla sekä asiantuntijaseminaareihin osallistumalla.

Akatemian opiskelijat määrittävät opintojensa aikana omaa opintopolkuaan kohti ammattilaisuutta. Meillä voi keskittyä vaikkapa myyntiin, johtamiseen ja markkinointiin tai esimerkiksi kansainväliseen liiketoimintaan, kirjanpitoon ja yhteisöviestintään. Valinta on sinun.

Opintopolkujen tukena toimii pienryhmäopiskelu Tuvissa, jotka keskittyvät tarkan aihepiirin ympärille. Tuvissa kehitetään yhdessä lisää tietoa ja kuunnellaan oppeja vierailevilta asiantuntijoilta ja ammattilaisilta.

 

Tiimioppiminen

Tiimioppiminen muodostaa akatemiaopintojen punaisen langan. Tiimien osaamista kehitetään kaksi kertaa viikkossa pidettävissä Paja-istunnoissa.

Pajoissa tiimit suunnittelevat, kehittävät, toteuttavat sekä opettelevat uusia asioita dialogikeskustelun avulla. Dialogissa opitaan uutta sekä jaetaan opittuja asioita ja kokemuksia. Näin saadaan esiin myös paljon tärkeää hiljaista tietoa.

Tiimien valmentajat seuraavat pajoja sekä haastavat ja kannustavat tiimejä oppimaan lisää sekä havainnoimaan kokonaisuuksia.

 

Terwaakatemia5.jpeg

Palvelut

Myynti

  • Haluatko tehostaa myyntikampanjaasi? Haluatko nostattaa volyymiasi? Ota yhteys meihin. Pystymme tarjoamaan jopa 11 henkil√∂n myyntitiimin avuksesi.

Markkinointi

  • Onko yrityksesi kohderyhm√§ nuoret kuluttajat? Haluatko saada viestisi paremmin perille? Me pystymme tarjoamaan luovia sek√§ tehokkaita ratkaisuja yrityksesi markkinointihaasteisiin. Olemme nuoruuden asiantuntijoita.

Tapahtumatuotanto

  • Kaipaatko lis√§√§ klangia tapahtumiisi? Anna meid√§n r√§j√§ytt√§√§ yrityksesi juhlat, seminaarit tai vaikkapa messut. Tapahtumat kaipaavat innokkaita innostajia ja t√§√§lt√§ niit√§ l√∂ytyy.

Av-tuotannot

  • Ovatko yrityksesi Kuvat Kekkosen ajoilta? Sepia ei ole tehokasta jos ei se ole filtterill√§ tehty. Anna meid√§n ottaa uudet ja houkuttavat kuvat yrityksest√§si. Meilt√§ onnistuu kaikki kuvat kaikkiin tarpeisiin aina vauvakuvista promovideoihin.

Räätälöidyt palvelut

  • Oli sitten homma mik√§ homma, niin meilt√§ l√∂ytyy aina ratkaisu. Teemme projekteja aina tiilin puhdistamisesta renkaan vaihtoon.

Terwaakatemia2.jpeg

Tutustu tiimeihimme > pidemmät esittelyt alasivuille

Osuuskunta Muikia

Osuuskunta Muikia on yhdeksän innokkaan nuoren muodostama rohkea osuuskunta. Pääprioriteettimme on asiakkaiden palveleminen jatkuvasti uudistuen.

Lue lisää

Osuuskunta Encomi

Encomi on monitaitoinen joukko yrittäjiä, jotka yhdessä muodostavat tehokkaan joukkueen valmiina ratkaisemaan yrityksenne ongelmat.

Lue lisää 

Scupit Oy

Scupit Oy on kahden hengen mainosalan yritys, joka toimii omalla, täysin uudella ja tehokkaalla mainosratkaisulla.

Lue lisää 

Räikiä Oy

Räikiä Oy on 11 hengen tiimi, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja ideoista lopputoteutukseen asti.

Lue lisää 

Terwaakatemia3.jpeg

Referenssit

Ota yhteyttä!