Terwa-akatemia

Terwa-akatemia on liiketalouden koulutuksemme yrittäjyyden suuntautumisvaihtoehto. Meillä opiskelijat oppivat yrittäjyyttä käytännössä tekemällä. Terwa-akatemiassa kasvaa tulevan polven yrittäjiä ja tiimityöskentelyn osaajia. Koulutus sulattaa yhteen tehokkaan teoriaopiskelun ja todellisen liike-elämän vapauden ja vastuun. Kun tavoitteesi on enemmän kuin tutkinto, on Terwa-akatemia sinun juttusi.

Terwaakatemia1.jpeg

Oppimismalli

Terwa-akatemiassa opiskelijat opiskelevat yrittäjyyttä käytännössä omien tiimiensä kautta. Opintojen alussa käynnistetään tiimiyritys, joissa opiskelijat työskentelevät 2,5 vuotta kestävien akatemiaopintojensa ajan.

Käytäntö

Käytännön osaamista hankintaan tiimiyrityksessä toteutettavissa projekteissa. Tiimit hankkivat itse projektit toimeksiantajilta. Tiimit neuvottelevat sopimukset ja tekevät hinnoittelut yhdessä asiakkaan kanssa.

Käytännön oppimisen perusajatuksena on learning by doing -menetelmät, joiden avulla uudet opitut asiat saadaan testattua nopeasti käytännössä.

Hyvin onnistunut projekti poikii yleensä lisäkauppaa ja johtaa loistaviin kontakteihin asiakasyrityksissä. Tiimiyritykseen tehtävä työ sekä projektit toimivat opiskelijoiden tutkintoon liittyvänä harjoitteluna.

 

Teoria

Opiskelussa käytännön kokemuksen tukena kulkee teoriaoppiminen. Meillä akatemiassa ei ole perinteisiä luentoja, vaan teoriaosaaminen hankitaan ammattikirjallisuutta lukemalla sekä asiantuntijaseminaareihin osallistumalla.

Akatemian opiskelijat määrittävät opintojensa aikana omaa opintopolkuaan kohti ammattilaisuutta. Meillä voi keskittyä vaikkapa myyntiin, johtamiseen ja markkinointiin tai kansainväliseen liiketoimintaan, kirjanpitoon ja yhteisöviestintään. Valinta on sinun.

Opintopolkujen tukena toimii pienryhmäopiskelu tuvissa, jotka keskittyvät tarkan aihepiirin ympärille. Tuvissa kehitetään yhdessä lisää tietoa ja kuunnellaan oppeja vierailevilta asiantuntijoilta ja ammattilaisilta.

 

Tiimioppiminen

Tiimioppiminen muodostaa akatemiaopintojen punaisen langan. Tiimien osaamista kehitetään kaksi kertaa viikkossa pidettävissä Paja-istunnoissa.

Pajoissa tiimit suunnittelevat, kehittävät, toteuttavat sekä opettelevat uusia asioita dialogikeskustelun avulla. Dialogissa opitaan uutta sekä jaetaan opittuja asioita ja kokemuksia. Näin saadaan esiin myös paljon tärkeää hiljaista tietoa.

Tiimien valmentajat seuraavat pajoja sekä haastavat ja kannustavat tiimejä oppimaan lisää sekä havainnoimaan kokonaisuuksia.

 

Terwaakatemia4.jpeg

Palvelut

Myynti

  • Haluatko tehostaa myyntikampanjaasi? Haluatko nostattaa volyymiasi? Ota yhteys meihin. Pystymme tarjoamaan jopa 11 henkilön myyntitiimin avuksesi.

Markkinointi

  • Onko yrityksesi kohderyhmä nuoret kuluttajat? Haluatko saada viestisi paremmin perille? Me pystymme tarjoamaan luovia sekä tehokkaita ratkaisuja yrityksesi markkinointihaasteisiin. Olemme nuoruuden asiantuntijoita.

Tapahtumatuotanto

  • Kaipaatko lisää klangia tapahtumiisi? Anna meidän räjäyttää yrityksesi juhlat, seminaarit tai vaikkapa messut. Tapahtumat kaipaavat innokkaita innostajia ja täältä niitä löytyy.

Av-tuotannot

  • Ovatko yrityksesi Kuvat Kekkosen ajoilta? Sepia ei ole tehokasta jos ei se ole filtterillä tehty. Anna meidän ottaa uudet ja houkuttavat kuvat yrityksestäsi. Meiltä onnistuu kaikki kuvat kaikkiin tarpeisiin aina vauvakuvista promovideoihin.

Räätälöidyt palvelut

  • Oli sitten homma mikä homma, niin meiltä löytyy aina ratkaisu. Teemme projekteja aina tiilin puhdistamisesta renkaan vaihtoon.

Terwaakatemia2.jpeg

Tutustu tiimeihimme

Osuuskunta Muikia

Osuuskunta Muikia on yhdeksän innokkaan nuoren muodostama rohkea osuuskunta. Pääprioriteettimme on asiakkaiden palveleminen jatkuvasti uudistuen. Haluamme luoda uutta ja tarjota ennakkoluulottomasti ratkaisuja asiakkaidemme ongelmiin. Tiimimme huokuu nuorta energiaa ja raikasta näkökulmaa nykypäivän liike-elämään. Vahvuutenamme on loistava tiimihenki ja ennakkoluuloton asenne. Joukossamme on runsaasti eri alojen osaajia. Palveluihimme kuuluvat mm. myyntipalvelut, markkinointi, tapahtumatuotanto ja valokuvaus. Muissakin asioissa tiimimme auttaa mielellään, ota siis rohkeasti yhteyttä.

Lue lisää

Osuuskunta Encomi

Encomi on monitaitoinen joukko yrittäjiä. Muodostamme yhdessä tehokkaan joukkueen valmiina ratkaisemaan yrityksenne ongelmat. Vahva kokemuksemme audiovisuaalisien palvelujen tuotannossa, myynnissä ja markkinoinnissa muodostaa tehokkaan työvälineen yrityksellenne. Pyrimme aina tuottamaan uutuusarvoista, laadukasta sekä ammattimaista jälkeä. Aina. Encomi – Osuuskunta täynnä ideaa.

Lue lisää

Scupit Oy

Scupit Oy on kahden hengen mainosalan yritys, joka toimii omalla, täysin uudella ja tehokkaalla mainosratkaisulla. Tarjoamme markkinoiden pisimmän vaikutusajan mainospaikkaa kohden sekä tarkan markkinointi-investoinnin tuoton laskelman, joka on tärkeää mainonnassa. Mainospalvelullamme pystymme ohjaamaan myös yrityksenne asiakkaat tekemään ostokset niin liikkeessä kuin verkossa. Koe mainonnan uusin ulottuvuus!

Lue lisää

Osuuskunta Retevä

Kaipaatko fiksua palvelua? Meiltä sitä saa. Olemme 11 hengen nuorta energiaa pursuava tiimiyritys, joka rakastaa haasteita ja niiden ratkaisua. Oli ongelmasi mikä tahansa, niin me ratkaisemme sen. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Räikiä Oy

Räikiä Oy on 11 hengen tiimi, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja ideoista lopputoteutukseen asti. Monen alan osaajista koostuva yrityksemme tuo uutta ja raikasta näkemystä vanhanaikaisten toimintojen tilalle alasta riippumatta. Tartumme uusiin haasteisiin Räikiällä asenteella ja hyödynnämme projekteissamme jokaisen tiimiläisemme henkilökohtaisia vahvuuksia, joiden avulla luomme toimivan lopputuloksen.

Lue lisää 

Referenssit

Terwaakatemia3.jpeg

Ota yhteyttä!

Haluatko energisiä tekijöitä ja uusia ideoita yrityksellesi? Etsitkö motivoivaa ja uudenlaista opiskelupaikkaa? Haluatko menestyä? Ota meihin yhteyttä!

Osoite

Teuvo Pakkalan kadun kampus
Teuvo Pakkalan katu 19
90130 Oulu

Tiimit

Muikia Osk, info@muikia.fi
Encomi Osk, info@encomi.fi
Räikiä Oy, info@raikia.fi
Osuuskunta Retevä, osuuskuntareteva@gmail.com
Scupit Oy, juha.halmesmaki@scupit.fi 
Markax Oy, info@vapekaupunni.fi

Valmentajat

Lehtori Petteri Aro
Lehtori Tomi Huhtamäki
Lehtori Sanna Rönkkö

Terwa-akatemia-hanke

Projektipäällikkö Ville Kärkkäinen
Yliopettaja Sanna Oja