Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme monipuolisesti eri alan asiantuntijapalveluita. Lue lisää ja ota yhteyttä!

akraamo_pieni.jpg

Akraamo

Tarvitsetko apua yrityksesi arjessa tai liiketoimintasi kehittämisessä? Ota yhteyttä Akraamoon, alkutuottajien ja maaseutuyrittäjien monipuoliseen palvelukeskukseen Pohjois-Pohjanmaalla. Välitämme tietoa ja tarjoamme sinulle luonnonvara-alaan liittyviä palveluja.

Ota yhteyttä!
Tuomo Pesola

amok_imago_pieni.jpg

Ammatillisen koulutuksen kehittäminen

Tarjoamme ohjausta ja tukea ammatillisen koulutuksen kehittämiseen ammatillisille oppilaitoksille ja korkeakouluille.

Ota yhteyttä!
Arja Räinä-Räisänen

kivilabra2_pieni.jpg

Päällystelaboratorio

Palveluihimme kuuluvat

Päällysteet: asfaltin koostumusanalyysit, vauriotutkimukset, reseptien kehittäminen.

Maarakenteet: tiiveysmittaukset, seulonta-analyysit, vedenläpäisevyysanalyysit, kiviaineksen kelpoisuus ja laadunvalvonta.

Asfalttitutkimuksella on PANK-sertifikaatti.

Ota yhteyttä!
Esa Perälä

moottorilabra_pieni.jpg

Auto- ja moottorilaboratorio

Opetuslaboratoriomme on yksi Suomen monipuolisimmista oppimisympäristöistä, jossa opetuksen lisäksi teemme vaativia tuotekehityshankkeita yhteistyöyritysten kanssa. Laboratoriomme on erikoistunut auto- ja moottoritekniikkaan, autoelektroniikkaan sekä nykyaikaisiin ohjaus-, säätö- ja turvajärjestelmiin.

Ota yhteyttä!
Arto Lehtonen
Janne Ilomäki

kivilabra_pieni.jpg

Betonilaboratorio

Palveluihimme kuuluvat betonitekniset ja rakennusfysikaaliset testaus- ja laadunvalvontapalvelut laboratoriossa ja työkohteissa.

Ota yhteyttä!
Heikki Isohookana
Pertti Uhlbäck

energialabra_pieni.jpg

Energialaboratorio

Energiatekniikan laboratoriomme on oppimisympäristö. Siellä on rakennusten lämmön tuotantoon liittyviä kiinteitä polttoaineita, kaukolämpöä ja lämpöpumpputekniikkaa hyödyntäviä laitteita. Voimme käyttää laboratoriotamme yrityksille tehtävissä opinnäytetöissä.

Ota yhteyttä!
Erkki Kylmänen

OamkSimLab_2104ter.jpg

Oamk SimLab

Oamk SimLab on monipuolinen simulaatio- ja studioympäristö, jota myös yritykset ja yhteistyökumppanit voivat käyttää testaus- ja kehittämisympäristönä terveysteknologian ja hyvinvointipalvelujen tuotekehityksessä. Tutkimuksessa ja tuotekehityksessä voidaan hyödyntää myös opiskelijoiden työpanosta. Oamk SimLab on osa OuluHealth Labs- testaus-ja kehitysympäristöä.

Ota yhteyttä!
Helena Heikka

kemia_pieni.jpg

Kemian, biotekniikan sekä energia- ja ympäristöalan laboratoriot

Laboratoriomme toimivat oppimisympäristönä, jossa energiatekniikan insinööriopiskelijamme testaavat muun muassa polttoaineita, palamista, vedenkäsittelyä ja korroosiota.

Ota yhteyttä!
Joni Kosamo

Prinlab_071.jpg

PrinLab

Painettavan elektroniikan (PE) avulla toiminnallisia komponentteja voidaan valmistaa erilaisin menetelmin jo tuotteen valmistusprosessin aikana. Tarjoamme PE suunnittelu- ja testauspalveluja tuotekehityksen tueksi. Hy√∂dynn√§mme monipuolisesti erilaisia painotekniikoita, kuten silkkipainoa, mustesuihkutulostusta tai syv√§painoa esimerkiksi bioantureiden painamiseen. Lue lis√§√§ ¬Ľ¬†¬†

Ota yhteyttä!
Harri Määttä

prototyyppi_pieni.jpg

Prototyyppipalvelut

Prototyyppipalvelumme palvelee yrityksiä tuotekehitystyössä tarjoamalla ratkaisuja prototyyppien rakentamiseen. Käytössämme on ammattitason 3D-tulostimia, vesileikkausjärjestelmä, 5-akselinen koneistuskeskus sekä piirilevytuotantolaitteisto. Lisäksi autamme 3D-mallinnus- ja suunnittelutyössä.

Ota yhteyttä!
proto@oamk.fi

amok_studio_pieni.jpg

Studio ja opetusvideot

Ammatillinen opettaja, oletko kiinnostunut tuottamaan videoita opetuksesi tueksi? Studiomme kehitt√§√§ opetushenkil√∂st√∂n edistyksellist√§ koulutusteknologista osaamista. Studiossa voit tehd√§ opetuselokuvatuotantoa ja kehitt√§√§ videon monipuolista opetusk√§ytt√∂√§. K√§yt√∂ss√§si on kymmenen opiskelijan ryhm√§ty√∂tila, kamerat ja videoiden editointimahdollisuus. Tila soveltuu videotuotannon lis√§ksi verkkoneuvottelujen j√§rjest√§miseen. Lue lis√§√§ ¬Ľ

Ota yhteyttä!
Juha Pousi

cave_pieni.jpg

Virtuaalilaboratorio Cave

3D-virtuaalilaboratorio Cave tuo konkretiaa rakennussuunnitteluun. Virtuaalisessa ymp√§rist√∂ss√§ katselmoitavat mallit ovat samassa mittakaavassa kuin lopullisessa rakennuksessakin, mik√§ helpottaa konkreettista ymm√§rt√§mist√§ ja yksityiskohtien hahmottamista. Virtuaalimalliin voidaan my√∂s liitt√§√§ animaatiota, jolloin k√§ytt√§j√§ n√§kee vaikkapa ovien avautuvan tilassa liikkuessaan. Lue lis√§√§ ¬Ľ

Ota yhteyttä!
Janne Kumpuoja