Tanssipaja

Tanssipajassamme ammattiin opiskelevat tanssinopettajamme harjoittelevat opettamista yhdessä ohjaajiensa eli ammattitaitoisten opettajiemme opastuksella. Tanssipajamme toimii Kotkantien kampuksella.

tanssi_panoraama.jpg

Tanssipajoja ovat harrastajille suunnatut erikoiskoulutusluokat baletissa ja showtanssissa. Näihin ryhmiin tanssijat valitaan pääsykokeella. Näiden lisäksi tarjoamme vaihtuvia kaikille avoimia ryhmiä.

Erikoiskoulutusluokkia opettaa tanssinopettajaopiskelijamme tai koulutuksesta valmistuneet. Opiskelijat aloittavat opetusharjoittelun toisena opiskeluvuonna. Jokaisella opiskelijalla on oma opetus- tai harjoitteluohjaaja.

Erikoiskoulutusluokat

Tanssin harrastaminen erikoiskoulutusluokilla on tavoitteellista ja antaa hyvät valmiudet tanssin ammatilliseen koulutukseen. Pää- ja sivulajiopintojen lisäksi opiskeluun sisältyy säännöllisiä esityksiä tanssinopettajakoulutuksemme Tanssia! ja Luomo -näytöksissä. Lisäksi muut esiintymistilaisuudet, kuten tanssikatselmukset ja -kilpailut ovat mahdollisia.

Lukukausimaksut

Lukukausimaksut lukuvuonna 2016-2017 ovat seuraavat:

Hintoihin sisältyy ALV 24%. Laskutamme syys- ja kevätlukukauden erikseen.

Sisaralennus on kymmenen prosenttia. Mahdolliset kilpailu- tai esiintymismatkojen kustannukset eivät sisälly lukukausimaksuun. Oppilaita ei ole vakuutettu Tanssipajan puolesta.