Terveyspalvelut

Opiskelijamme tarjoamme sosiaali- ja terveysalan palveluita asiantuntevien ohjaajiemme ja opettajiemme johdolla.

Noudatamme toiminnassamme terveys- ja sosiaalialan, ammattikorkeakoulun sekä sosiaali- ja terveysalan ammattiryhmien yleisesti hyväksyttyjä toimintatapoja ja eettisiä periaatteita.

Fysioterapia :: Laboratoriopalvelut :: Mahdollistava Koti :: Terveyskioski

fysioterapia_panoraama.jpg

Fysioterapia

Opiskelijamme harjoittelevat muun muassa erityisryhmien liikunnan ja muiden toimintakykyä edistävien tapahtumien järjestämistä ja ohjaamista. Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet muun muassa Oulun kaupungin liikuntatoimi, sairaalat, kuntoutuslaitokset, vammaisjärjestöt, veteraanijärjestöt, potilasyhdistykset, urheiluseurat ja oppilaitokset.

Palveluitamme

Lisätietoja

Lehtori Pirjo Orell 

Labra_panoraama.jpg

Laboratoriopalvelut

Tervetuloa mittauttamaan veriarvosi myös ilman lähetettä!

Palvelulaboratorio

ValiFinn-palvelulaboratorio on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 8.00–11.00 ja suljettu yleisinä loma-aikoina. Tiedustelut ja ajanvaraus arkisin kello 9.00–15.00 numerosta 040 506 4497.

Ilmoittautuminen ja näytteenotto

Oulun ammattikorkeakoulu
Kiviharjuntie 4, 90220 OULU
Louhi-rakennus, 2. kerros, C-siipi

Opastekartta [.pdf]

Voit tulla myös ilman ajanvarausta.

Kysy edullisia laboratoriotutkimuksia laajasta valikoimastamme. Esimerkiksi seuraavat tutkimukset yhteensä 45 euroa:

Pakettien tutkimukset maksavat yksittäin 5–10 euroa.

Valmistaudu oikein

mahdollistavakoti_panoraama.jpg

Mahdollistava koti

Tarvitsetko kotiisi muutoksia, mutta et tiedä, mitä voi toteuttaa? Tule tutustumaan Mahdollistavaan Kotiin, jonka muuntuvat rakennus- ja sisustusratkaisut soveltuvat kaikille. Mahdollistavan Kodin suunnittelussa ja toteutuksessa lähtökohtina ovat kodinomaisuus, esteettisyys, esteettömyys ja viihtyvyys. Kodissa jokainen voi osallistua arjen toimintoihin.

 

HYTKE_010_vaaka.jpg

Terveyskioski

Haluaisitko mitata itsesi tai yrityksesi henkilökunnan terveyskuntoa ja saada neuvontaa ja ohjausta terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi sekä kohentamiseksi?

Palvelu

Terveyskioskissa on tarjolla runsaasti fysiologisia mittauspalveluita ja terveyskunnon eri osa-alueta testaavia testipaketteja, joita voit tilata toteutettavaksi joko omiin tiloihinne tai tulla kampuksen tiloissa sijaitsevaan terveyskioskiin. Käytettävät mittareita ja testejä on esimerkiksi kehon koostumusanalyysi, lihasvoima, liikkuvuus sekä tasapainon testaukset. Testejä ja mittauksia tekevät fysioterapia opiskelijat. Samalla opiskelijat tulkitsevat tulokset ja antavat tarvittavaa neuvontaa. Terveyskioskin kautta voit tilata myös ergonomia neuvontaa.

Ripa-työelämäpalveluidemme kautta opiskelijamme tekevät palveluja ohjatusti asiantuntijaopettajamme johdolla.

Kenelle?

Niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin tutkimuslaitoksillekin.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Palvelun taustalla ovat asiantunteva henkilöstömme sekä motivoituneet opiskelijamme. Opiskelijamme kartuttavat tällä palvelutoiminnalla opintopisteitä sekä saavat hyödyllisiä työelämäkontakteja sekä kokemusta. Samalla edistät heidän valmistumista ja työelämään siirtymistä.

Hinta ja sisältö

Mittalaitteiden vuokra perustuu laitteiden käyttöaikaan sekä opiskelijan työhön. Opiskelijapalvelujen arvonlisävero on 24 prosenttia.

Ota yhteys Ripa-työelämäpalveluihin

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja silloin, kun ne ovat sovitettavissa opetukseen. Ohjaajina ovat alan asiantuntevat opettajamme. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi