Oamkin aluevastuuraportti summaa vuotta 2016

Julkaistu: 3.3.2017 klo 12:06

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) aluevastuuraportti 2016 on julkaistu. Aluevastuuraportissa k√§sitell√§√§n ammattikorkeakoulun vuonna 2016 tekem√§√§ ty√∂t√§ tulevaisuuden, kilpailukyvyn, oppimisen, kansainv√§listymisen, yhteiskunnan ja yhteis√∂n n√§k√∂kulmista. √Ą√§neen p√§√§sev√§t niin opiskelijat, henkil√∂kunta kuin sidosryhm√§tkin. Raportti tuo esiin Oamkin sitoutumista alueeseen ja vastuun ottamista sen kehittymisest√§.

Raportissa on muun muassa Oulun ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Levon puheenvuoro.

РYksi suurimpia päätöksiä ammattikorkeakoulun perustamisen jälkeen tehtiin vuonna 2016. Aiemmin usealla eri kampuksella tapahtuva toiminta päätettiin keskittää Oulussa kahdelle kampukselle, Kontinkankaalle ja Linnanmaalle. Muutto Linnanmaalle Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:ltä vuokrattaviin tiloihin antaa loistavan mahdollisuuden kehittää Oamkista Suomen edistyksellisin ammattikorkeakoulu, Timo Levo kirjoittaa puheenvuorossaan.

Rehtori Jouko Paaso pohtii raportin artikkelissa Oamkin suosiota kolmesta näkökulmasta, joista yksi on koulutustarjonnan rakentaminen palvelemaan paikallisia tarpeita.

РParas puolestapuhujamme on alueen työ- ja elinkeinoelämä. Saamme sieltä vahvan tuen sille, että koulutuksiamme tarvitaan alueen kehittymiseen ja kehittämiseen, Jouko Paaso kertoo.

Raportissa on lisäksi videoita, joilla Oulun kaupungin, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Oulun kauppakamarin edustajat kertovat Oamkin kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja ammattikorkeakoulun merkityksestä alueelle.

Vuosittain julkaistavaan aluevastuuraporttiin voi tutustua osoitteessa oamk.fi/aluevastuuraportti.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja, rehtori Jouko Paaso, 044 556 8200, jouko.paaso#oamk.fi (korvaa # -> @)

viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala, 050 569 3565, anne-maria.haapala#oamk.fi (korvaa # -> @)