Ennätysmäärä osallistujia – Arktiset askeleet -tanssitapahtuman teokset on valittu

Julkaistu: 23.1.2017 klo 12:42

Valtakunnallisen Arktiset askeleet -tanssitapahtuman arviointiraati on valinnut 30.3.–2.4. Oulussa j√§rjestett√§v√§√§n katselmukseen 56 taidokasta, mieleenpainuvaa, erilaista ja el√§myksellist√§ teosta. Yl√§kouluik√§isille ja sit√§ vanhemmille tanssin harrastajille ja ammattiopiskelijoille tarkoitettuun tanssitapahtumaan l√§hetettiin j√§lleen enn√§tykselliset 258 teosta ymp√§ri Suomea.

Valitut teokset tulevat Espoosta, Jyväskylästä, Kaarinasta, Kajaanista, Keravalta, Kuopiosta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Lempäälästä, Lohjalta, Nokialta, Nurmijärveltä, Oulusta, Paimiosta, Porista, Raumalta, Tampereelta, Turusta ja Vantaalta. Tarkempi lista valituista teoksista on osoitteessa oamk.fi/arktisetaskeleet. Arviointiraati koostui tanssin ammattilaisista ja tanssinopettajaopiskelijoista.

Arktiset askeleet on ensisijaisesti tanssikasvatuksellinen tapahtuma, jossa tanssin kentän laaja-alaisuus on nähtävillä kattavasti. Tapahtumaan valittiin tälläkin kertaa monipuolisesti erilaisista lähtökohdista tehtyjä tanssiteoksia. Arktiset askeleet -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja Oulun läänin Tanssialan Tuki ry.

Lisätietoa:

Tapahtuman johtaja Liisa Kontturi-Paasikko, 050 443 1011, liisa.kontturi-paasikko#oamk.fi (korvaa # -> @)
Tapahtumatuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen#oamk.fi (korvaa # -> @)

facebook.com/arktisetaskeleet