Ennätysmäärä osallistujia – Arktiset askeleet -tanssitapahtuman teokset on valittu

Julkaistu: 23.1.2017 klo 12:42

Valtakunnallisen Arktiset askeleet -tanssitapahtuman arviointiraati on valinnut 30.3.–2.4. Oulussa järjestettävään katselmukseen 56 taidokasta, mieleenpainuvaa, erilaista ja elämyksellistä teosta. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tanssin harrastajille ja ammattiopiskelijoille tarkoitettuun tanssitapahtumaan lähetettiin jälleen ennätykselliset 258 teosta ympäri Suomea.

Valitut teokset tulevat Espoosta, Jyväskylästä, Kaarinasta, Kajaanista, Keravalta, Kuopiosta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Lempäälästä, Lohjalta, Nokialta, Nurmijärveltä, Oulusta, Paimiosta, Porista, Raumalta, Tampereelta, Turusta ja Vantaalta. Tarkempi lista valituista teoksista on osoitteessa oamk.fi/arktisetaskeleet. Arviointiraati koostui tanssin ammattilaisista ja tanssinopettajaopiskelijoista.

Arktiset askeleet on ensisijaisesti tanssikasvatuksellinen tapahtuma, jossa tanssin kentän laaja-alaisuus on nähtävillä kattavasti. Tapahtumaan valittiin tälläkin kertaa monipuolisesti erilaisista lähtökohdista tehtyjä tanssiteoksia. Arktiset askeleet -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja Oulun läänin Tanssialan Tuki ry.

Lisätietoa:

Tapahtuman johtaja Liisa Kontturi-Paasikko, 050 443 1011, liisa.kontturi-paasikko#oamk.fi (korvaa # -> @)
Tapahtumatuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen#oamk.fi (korvaa # -> @)

facebook.com/arktisetaskeleet