Hallitus

Hallitukseemme kuuluu puheenjohtaja sek√§ 5‚Äď15 j√§sent√§, jotka valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa kalenterivuodeksi kerrallaan. Pyrimme saamaan hallitukseen edustuksen kaikilta koulutusaloilta. Varsinaisten j√§senten lis√§ksi hallitukseen kuuluu Oamkin edustaja. OSAKOn edustajalla on kokouksissa puhe- ja l√§sn√§olo-oikeus.

Tutustu vuoden 2015 hallituksen jäseniimme.

Jäsenet 2015

Timo Pieti, puheenjohtaja

image001.jpg

Valmistuin Oamkista hyvinvointiteknologian insin√∂√∂riksi kev√§√§ll√§ 2012. Opiskeluni aloitin kuitenkin jo syksyll√§ 2005. Opiskeluni aikana kerkesin muun muassa k√§yd√§ vaihdossa It√§vallassa Grazissa, toimia opiskelijakunta OSAKOn hallituksen puheenjohtajana, vaikuttaa valtakunnallisella tasolla Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto ‚Äď SAMOK ry:ss√§ ja kokea monia muita opiskelumuistoja rikastuttavia tapahtumia. Vuoden 2013 aikana suoritin my√∂s matkalla ammattitaitoiseksi esimieheksi- ja mobiiliohjelmointi -ammatilliset erikoistumisopinnot.

Valmistumisen jälkeen olin töissä 1,5 vuotta Oamkin opintohallinnossa. Vastuullani oli luonnonvara-alan koulutus ja sen opintohallinnon kehittäminen. Tällä hetkellä olen töissä Codemate Oy -nimisessä yrityksessä, jossa ohjelmoin Android-, iOS- ja Windows Phone -sovelluksia asiakkaiden toiveiden mukaan.

Alumnitoiminta Oamkissa on vielä suhteellisen tuntematonta. Tämä on yksi syy, miksi lähdin mukaan alumnitoimintaan. Viimeiset kaksi vuotta olen toiminut yhdistyksessä varapuheenjohtajana ja tänä vuona vuorossa on puheenjohtajan saappaat. Tavoitteenani on tuoda alumnitoimintaa lähemmäs opiskelijoita ja antaa opiskelijoille, opettajille sekä valmistuneille mahdollisuuksia tutustua toisiinsa eri kanavien kautta. Oamk on yhteisö, joka pitää yhtä valmistumisen jälkeenkin!

Daniel Wallenius, varapuheenjohtaja

image007.jpg

Olen valmistunut viestinnän koulutusohjelmasta medianomiksi vuosina 2012 (journalismi) ja 2014 (mediatuottaminen). Jo opintojen aikana pyrin aktiivisesti mukaan järjestötoimintaan ja olin muun muassa Oamkin kulttuurialan opiskelijoiden puheenjohtaja vuonna 2011.

Työskentelen toimittajana ja työni jälkeä pääsee useimmiten ihailemaan Kalevasta. Vuodesta 2012 lähtien olen myös pitänyt tukevasti hyppysissäni opiskelijalehti Osakolaisen ohjia Suomen hulluimman päätoimittajan omalaatuisella otteella.

Marko Hoikkaniemi

image003.jpg

Olen valmistunut Oulun ammattikorkeakoulusta 2013. Opiskelin tradenomi (ylempi AMK) -tutkinnon. Rakastan opiskelua, itsensä kehittämistä ja asioiden hoitamista.
 
Olen mukana alumnitoiminnassa siksi, että haluan edistää korkeakoulupolitiikkaa eurooppalaiseen malliin. Haluan, että Oulun ammattikorkeakouluun tulee DBA-tutkinto, joka olisi myös minulle luonnollinen päätepiste opinnoilleni. 

Työelämässä olen toiminut myynnin, ruuan ja yrittäjyyden parissa monipuolisesti. Niin nytkin, aluepäällikkönä energia-alalla. Harrastan monipuolista kuntoliikuntaa, kirjoittamista ja matkustamista.

Sanna Hirvaskari

Valmistuin Oamkista fysioterapeutiksi syksyllä 2014. Lähdin tutustumaan alumnitoimintaan hieman ennen valmistumistani ja päädyinkin sote-vahvistukseksi hallitukseen. Toimin tulevana vuonna tapahtumavastaavana sekä alakohtaisena vastaavana sotelle yhdessä Hennan kanssa. Tavoitteenani on kannustaa opiskelijoita mukaan toimintaan ja kehittää eri yksiköiden välistä yhteistyötä.

Suvi Holopainen

image006.png

Olen valmistunut keväällä 2012 tietojenkäsittelyn tradenomiksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Saman vuoden syksyllä aloin opiskella peliohjelmointia verkkokoulutuksena. Koulutus oli järjestetty OSAOn toimesta ja virallinen tutkintonimike on tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, peliohjelmointi. Ammattitutkinnon sain keväällä 2014. Olen työskennellyt vuodesta 2012 Infocare Oy:ssä työnohjaajana. Työ ei vastaa koulutustani, joten oikean alan työpaikka on vielä hakusessa.

Alumnihallitukseen lähdin vähän ex tempore mieheni suostuttelusta. Toki toiminta kiinnostaa minua ja odotankin innolla, mitä vuosi tuo tullessaan. Tämä on siis ensimmäinen vuoteni alumnien parissa. :) Eniten toivon verkostoitumisen parantamista sekä mukavia tapahtumia. Opiskeluaikoina en ollut mitenkään mukana järjestötoiminnassa, mutta olen kuullut siitä paljon hyvää.

Sami Ristiluoma

Valmistuin Oamkista automaatiotekniikan koulutuksesta loppuvuodesta 2011. Tällä hetkellä työskentelen Siemensillä huoltoinsinöörinä. Lähdin toimintaan mukaan nyt ensimmäistä kertaa hallitukseen. Toimintaan olen tutustunut osallistumalla tapahtumiin ja hallituksen kokouksiin.

Niina Lundbom

Valmistuin kesäkuussa 2012 hyvinvointiteknologian insinööriksi Oamkista. Olen mukana alumnitoiminnassa, koska haluan pitää yhteyttä opiskelukavereihin ja tutustua uusiin ihmisiin. Mielestäni on tärkeää, että opiskelijat saavat kontakteja työelämään alumnien kautta ja verkostoituvat eri alojen ihmisten kanssa. Tätä verkostoitumista haluan olla mukana edistämässä ja tietysti osallistua alumnien moniin mukaviin tapahtumiin.

Juha Ahola

image009.jpg

Olen vuosina 2007‚Äď2010 opiskellut Raahen kampuksella tietojenk√§sittelyn koulutuksessa ja valmistunut tradenomiksi jouluna 2010. Opiskeluaikana jo kiinnostuin opiskelun ohessa tapahtuvasta aktiivitoiminnasta ja olen jatkanut sit√§ n√§in valmistumisen j√§lkeen alumnien sek√§ muiden yhdistysten parissa.

Töissä olen Medanets Oy:ssä, joka erikoistuu terveydenhuollon langattomiin järjestelmätuotteisiin. Toimin yrityksessä asiakkaan teknisenä tukena. Reissausta ja monipuolisia työtehtäviä on riittänyt. Tutuksi ovat tulleet oman alan työt sekä olen päässyt tutustumaan muihinkin aloihin samalla.

Alumniksi päätin ryhtyä, koska haluan pitää yhteyttä vanhoihin koulukavereihin ja tutustua muihin, jotka samassa koulussa ovat opiskelleet tai työskennelleet. Jos siinä samalla saan lisättyä opiskelijoiden tietoutta työelämästä ja sen haasteista ja mahdollisuuksista, niin aina parempi. Omalle opiskeluajalleni olisin toivonut lisää työelämäkontakteja ja mielestäni voin tätä asiaa edistää muiden osalta olemalla osa Oamkin alumneja.

Marisa Ylisuutari

image011.jpg

Olen valmistunut kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomiksi vuonna 2011 Liiketalouden yksiköstä.  Valmistumiseni jälkeen olen muun muassa työskennellyt Oamkilla eri kirjastoissa sekä opiskellut informaatiotutkimusta Oulun yliopistossa.

Alumniyhdistyksen järjestämässä tapahtumassa kävin ensimmäistä kertaa vuonna 2012 ja jäin heti koukkuun.  Yhdistyksen hallituksessa olen toiminut keväästä 2014 lähtien. Alumnitoiminnassa minua kiinnostavat verkostoituminen muihin Oamkista valmistuneisiin ja erilaiset tapahtumat. Uskon myös, että alumneilla on paljon tärkeitä työelämäkontakteja ja kokemuksia, joista opiskelijat hyötyvät.

Tuula Ijäs

Toimin Oamkissa tietojenkäsittelyn lehtorina. Elämänikäisen oppijan urallani yksi tärkeistä etapeista on ollut valmistuminen tietojenkäsittelyn tradenomiksi vuonna 2002 tuosta samaisesta paikasta, missä nyt olen uraani luonut. Lisäksi olen Oamkissa tehnyt myös pedagogiset opintoni.

Alumneihin liityin mukaan ihan omasta uteliaisuudestani sen toimintaa ja toiminnan kehittymistä kohtaan sekä mahdollisuudesta verkostoitua eri alojen toimijoihin. Hallitukseen mukaan lähtemisessäni iso osuus on myös sillä, että tällä hetkellä toimin tietojenkäsittelyn koulutusten työelämäyhteistyökoordinaattorina. Tehtäviini siis kuuluu muun muassa saattaa yhteen opiskelijoita, henkilökuntaa ja erilaisia työelämälähtöisiä toimeksiantoja. Alumnitoiminnassa mukana ollessani voin toivottavasti yhä enemmän levittää ympärilleni sanomaa kaikesta siitä monipuolisesta toiminnasta, mitä opiskelijamme ja henkilökuntamme voivat yhdessä työelämän kanssa tehdä ja myös mahdollisesti rakentaa pitempiaikaista yhteistyötä useammankin yrityksen ja organisaation kanssa.

Liisa Komminaho
Henna Ojalehto