Alumniyhdistyksen toiminta

Neljä hyvää syytä olla jäsen:

  1. Säilytät yhteyden Oamkiin. Välitämme sinulle tietoa työelämästä ja Oamkista. Yhdistyksen jäsenenä saat kuukausitiedotteen. Järjestämme tilaisuuksia, joissa Oamkin opiskelijat ja opettajat saavat ajankohtaista tietoa työelämän edustajilta. Tarkoituksena on saada alumnit mukaan opetuksen kehittämiseen.
  2. Voit auttaa opiskelijoita urasuunnittelussa. Järjestämme opiskelijoille tilaisuuksia, joissa kerromme työstä, työllistymisestä ja työssä tarvittavista taidoista ja ominaisuuksista.
  3. Saat tietoa jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuuksista sähköpostiisi.
  4. Säilytät yhteyden opiskelukavereihisi ja tapaat uusia. Järjestämme tilaisuuksia, joissa voit nähdä heitä ja muita valmistuneita.

Toimintamuodot

Tapahtumat ja tilaisuudet

Järjestämme vuosittain alumneillemme yhteisen illanvieton. Sen lisäksi meillä on alakohtaisia alumnitapahtumia, joihin voivat osallistua niin alumnit, ammattikorkeakoulun opiskelijat kuin henkilöstö.

Tarinat

Keräämme valmistuneiden tarinoita, jotta opiskelijat saavat tietää, millaisiin työtehtäviin ja työpaikkoihin koulutuksista voi päästä. Kerro sinäkin meille oma opiskelu- ja työllistymistarinasi. Käytämme niitä nimettöminä opetuksessa, tilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä verkkosivuillamme. Alumnien tarinoita voit lukea verkkolehti Extrasta.

Koulutuksen kehittäminen

Osallistumme Oamkin koulutusta kehittäviin työryhmiin. Alumniyhteyshenkilöt ovat

Työelämäprojektit

Tarjoamme opiskelijoille harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja. Autamme myös opiskelijoiden ja yritysten työelämäprojekteissa.

Luennot ja työpaikkavierailut

Voimme tulla kertomaan opiskeluajoistamme, työstämme ja kokemuksistamme opiskelijoille opintojaksoille. Järjestämme lisäksi vierailuja työpaikoillemme.