Avoimet työpaikat

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakeen saat avattua  Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikkekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Organisaatiokuvaus

Oulun ammattikorkeakoulu on noin 9000 opiskelijan ja noin 600 työntekijän muodostama korkeakouluyhteisö. Toimintamme kulmakiviä ovat kehittymishalukkuus, tuloksellisuus, työelämäkumppanuus ja yhteisöllisyys. 

Painoalamme ovat terveyttä ja hyvinvointia edistävät palvelut ja teknologia, energiatehokas rakentaminen pohjoisiin olosuhteisiin, monialaiset liiketoiminta- ja yrittäjävalmiudet sekä uudistuva ammattikorkeakoulun opettajuus ja opettajankoulutus.

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen:Vuorotteluvapaan sijaisuus talousasiantuntija 02/18

Hakemus jätettävä ennen 27.01

Talousasiantuntijan vuorotteluvapaan sijaisuus sisältää osto-ja myyntireskontran hoitotehtäviä ja muita toimistotehtäviä. Tehtävän hoitajan edellytetään täyttävän vuorotteluvapaan sijaisen ehdot. Lisäksi edellytämme kaupallisen alan koulutusta ja taloushallinnon tehtävien tuntemusta. Arvonlisäverotuksen tunteminen luetaan hakijalle eduksi. Haku tehtävään viimeistään 26.1.18 mennessä.

Lisätiedot:

Lisätietoja: Hallintojohtaja Marja Sarajärvi (p. 040-357 6661)

Täytä hakulomake