kivilabra2_pieni.jpg

Asfaltti- ja geotekniikan laboratorio

Päällystepalveluihimme kuuluvat asfaltin koostumusanalyysit, vauriotutkimukset ja reseptien kehittäminen. Maarakennepalveluitamme ovat tiiveysmittaukset, seulonta-analyysit, vedenläpäisevyysanalyysit, kiviaineksen kelpoisuus ja laadunvalvonta. Asfalttitutkimuksellamme on PANK-sertifikaatti.

Ota yhteyttä!
Esa Perälä

moottorilabra_pieni.jpg

Auto- ja moottorilaboratorio

Opetuslaboratoriomme on yksi Suomen monipuolisimmista oppimisymp√§rist√∂ist√§, jossa opetuksen lis√§ksi teemme vaativia tuotekehityshankkeita yhteisty√∂yritysten kanssa. Laboratoriomme on erikoistunut auto- ja moottoritekniikkaan, autoelektroniikkaan sek√§ nykyaikaisiin ohjaus-, s√§√§t√∂- ja turvaj√§rjestelmiin.¬†Lue lis√§√§ ¬Ľ

kivilabra_pieni.jpg

Betonilaboratorio

Palveluihimme kuuluvat betonitekniset ja rakennusfysikaaliset testaus- ja laadunvalvontapalvelut laboratoriossa ja työkohteissa.

Ota yhteyttä!
Heikki Isohookana
Pertti Uhlbäck

energialabra_pieni.jpg

Energialaboratorio

Energiatekniikan laboratoriomme on oppimisympäristö. Siellä on rakennusten lämmön tuotantoon liittyviä kiinteitä polttoaineita, kaukolämpöä ja lämpöpumpputekniikkaa hyödyntäviä laitteita. Voimme käyttää laboratoriotamme yrityksille tehtävissä opinnäytetöissä.

Ota yhteyttä!
Erkki Kylmänen

kemia_pieni.jpg

Kemian, biotekniikan sekä energia- ja ympäristöalan laboratoriot

Laboratoriomme toimivat oppimisympäristöinä, joissa energiatekniikan insinööriopiskelijamme testaavat muun muassa polttoaineita, palamista, vedenkäsittelyä ja korroosiota.
Lue lis√§√§ ¬Ľ

Prinlab_071.jpg

PrinLab

Painettavan elektroniikan (PE) avulla toiminnallisia komponentteja voidaan valmistaa erilaisin menetelmin jo tuotteen valmistusprosessin aikana. Tarjoamme PE-suunnittelu- ja testauspalveluja tuotekehityksen tueksi. Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia painotekniikoita, kuten silkkipainoa, mustesuihkutulostusta tai syväpainoa esimerkiksi bioantureiden painamiseen. 

Ota yhteyttä!
Harri Määttä

Lue lis√§√§ ¬Ľ

simu6_pieni.jpg

Oamk SimLab

SimLab on tehokas, turvallinen ja innovatiivinen oppimisymp√§rist√∂, jota voit k√§ytt√§√§ terveysalan perus- ja jatkokoulutuksessa. Simulaatioharjoittelun pohjana toimivat oikean el√§m√§n hoitotilanteet. Lue lis√§√§ ¬Ľ

cave_pieni.jpg

Virtuaalilaboratorio Cave

3D-virtuaalilaboratorio Cave tuo konkretiaa rakennussuunnitteluun. Virtuaalisessa ymp√§rist√∂ss√§ katselmoitavat mallit ovat samassa mittakaavassa kuin lopullisessa rakennuksessakin, mik√§ helpottaa konkreettista ymm√§rt√§mist√§ ja yksityiskohtien hahmottamista. Virtuaalimalliin voidaan my√∂s liitt√§√§ animaatiota, jolloin k√§ytt√§j√§ n√§kee vaikkapa ovien avautuvan tilassa liikkuessaan. Lue lis√§√§ ¬Ľ