Oamk uuden aloittajana – yrittäjyys ja liiketoiminta

Kehitämme yrittäjyyttä ja uuden liiketoiminnan syntymistä sekä tuemme alueen yritystoiminnan uudistumista. Osallistumme ja vaikutamme Pohjois-Suomen tulevaisuuden luomiseen kehittämällä aktiivisesti ja tarvelähtöisesti alueen työ- ja elinkeinoelämää. Teemme aktiivista yhteistyötä yrittäjyyden kehittämisessä Oulun innovaatioallianssin toimijoiden kanssa. Tämän yhteistyön merkittävänä tuloksena on syntynyt korkeakoulujen kasvuyrittäjyyskeskus Business Kitchen.

Yrityshautomo

Business Kitchen
Torikatu 23 (4. kerros)
90100 Oulu

Ota yhteyttä!

Yrityshautomovastaava Jukka Köngäs

Yrityshautomo

Yrityshautomossa opiskelijamme työstävät ideoistaan uutta liiketoimintaa. Vuosien 2012–2015 aikana yrityshautomossa on syntynyt yhteensä 65 uutta yritystä ja liiketoimintaa.
Lue lisää »

Oamk LABs 

Monialaiset ja kansainväliset opiskelijatiimit kehittävät uusia konsepteja, tuotteita ja palveluita sekä uutta liiketoimintaa valituille toimialoille. Oamk LABseissä on syntynyt vuosina 2012–2015 yhteensä 14 uutta ohjelmisto- ja pelialan vientiyritystä. Lue lisää »

Terwa-akatemia

Terwa-akatemia on yksi liiketalouden koulutuksemme suuntautumisvaihtoehdoista. Terwa-akatemiassa opiskelijamme oppivat yrittäjyyttä omien osuuskuntiensa kautta, joita he pyörittävät 2,5 vuoden ajan.
Lue lisää »

Demola

Demolassa kansainväliset opiskelijatiimit kehittävät uusia ratkaisuja ja demoja alueen yrityksille ja muille toimijoille. Lue lisää »

Business Kitchen

Kasvuyrittäjyyskeskus Business Kitchenissä tarjoamme asiantuntijamme, opiskelijamme ja verkostomme yritysten avuksi. Opiskelijamme pääsevät tekemään oikeita toimeksiantoja ja oppimaan asioita käytännön kautta.
Lue lisää »

Opiskelijoiden osuuskunnat

Trapesti ja Kulttuuriosuuskunta Osuma tuottavat liiketalouden ja kulttuurialan palveluita alueen yrityksille.

 

Yrittäjyyden opinnot

Yrittäjyyden opintojakso on osa jokaisen opiskelijamme opintoja.

 

Ripa-työelämäpalvelut

Kaikki palvelumme ovat yritysten ulottuvilla Ripa-työelämäpalveluiden avulla. Ripan kautta olemme saaneet vuosina 2012–2015 yli 1 500 palvelupyyntöä. Lue lisää »