Valtakunnallinen Arktiset askeleet -tanssitapahtuma 30.3.2017 - 2.4.2017

Julkaistu: 1.2.2017 klo 11:53

Suomen itsen√§isyyden juhlavuoden 2017 tanssikatselmus on tarkoitettu tanssikoulujen ja -yhteis√∂jen tanssin harrastajille, erikoiskoulutuksessa oleville tanssijoille sek√§ tanssin ammatillisessa koulutuksessa oleville opiskelijoille. Tuleva tapahtuma on my√∂s osa Suomi 100 –juhlavuoden tapahtumasarjaa 100 tapaa kokea kulttuuri. Arktiset askeleet j√§rjestet√§√§n Oulun ammattikorkeakoulun Kaukovainion kampuksella, osoitteessa Kotkantie 1.

Arktiset Askeleet on vuosittain Oulussa järjestettävä valtakunnallinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään vuorovuosin alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten tapahtumana ja yläkouluikäisten ja sitä vanhempien tanssijoiden tapahtumana. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan Tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

Lisätietoja tapahtumasta:

www.oamk.fi/arktisetaskeleet

arktisetaskeleet#oamk.fi (korvaa # -> @) 

Liput ja tapahtumapaikat

Konsertit ja tanssin näytökset esitetään ammattikorkeakoulun konserttisalissa (Kotkantie 1, Kaukovainio), mikäli muuta ei ole mainittu.

Mikäli tapahtuman yhteydessä ei ole mainittu lipun hintaa, sinne on vapaa pääsy.

Lisätietoja ja lippujen ennakkovaraukset

Tapahtumatuottaja Mira Kolanen puh. 050 310 3938 tai mira.kolanen#oamk.fi (korvaa # -> @)