OPISKELIJOIDEN JA HENKILÖKUNNAN KIRPPUTORI 7.4.-8.4: TUO TAVARAA JA VAATETTA KIERTOON

Julkaistu: 22.3.2017 klo 20:27

Löytyykö sinulta kaapeistasi sinulle tarpeetonta mutta käyttökelpoista tavaraa, jolle haluaisit antaa uuden elämän ja jota joku toinen saattaisi tarvita? Onko joulusiivous edelleen tekemättä ja tarvitsisit vähän tönäisyä aloittaaksesi? Nyt tilaisuutesi on koittanut! Ote Ry järjestää KAIKILLE Oamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle yhteisen kirpputoritapahtuman perjantaina ja lauantaina 7.4-8.4! Tapahtumalla avoimet ovet yleisölle. How GREEN is that?!🌱✌
 
Mitä ja miksi? Pari päivää kestävä (perjantai klo 12-19 ja lauantai klo 11-15:30) kirppis Kotkantien kampuksella, jonne saa itse tulla paikan päälle myymään tai jos työkiireet tai muut menot estävät, voit silti tuoda tavarasi meille myyntiin hinnoiteltuina! Hinnoittelua varten meiltä saa hintatarroja 0,50 euroa per paperiarkki (27 tarraa arkissa). Pöytävuokra on 5 euroa. Kaikki hintatarroista ja pöytävuokrista saatavat tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Myymättä jääneet vaatteet ja tavarat on myös mahdollista jättää meille toimitettavaksi hyväntekeväisyyteen.
 
Pöytävarauksia voi laittaa sunnuntaihin 2.4 mennessä sähköpostiosoitteeseen t5koee00#students.oamk.fi (korvaa # -> @) tai tapahtuman Facebook-sivun seinälle. Jos tavaraa on vähän, mutta haluaisit silti tuoda, ottakaa saman ongelman kanssa kamppailevien kanssa vaikka yhteinen pöytä. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan, myyjänä tai ostajana tai muuten vain fiilistelemään! Tulkaa tekemään yhdessä hyvää!
 
Napsauta tästä päästäksesi tapahtuman sivuille:
 
Tervetuloa!