Avanto Acceleratorin Demopäivä

Julkaistu: 3.5.2017 klo 15:05

Uudet korkeakoululähtöiset yritykset ensimmäistä kertaa esillä Avanto Acceleratorin Demopäivässä. Uudet oululaiset yritykset esittelevät ensimmäistä kertaa liiketoimintaideaansa julkisesti - tule katsomaan tulevaisuuden yrittäjien ensiaskelia!

Avanto Accelerator on Business Kitchenillä toimiva ideakiihdyttämöohjelma. Ohjelman aikana yksittäisiä henkilöitä sekä tiimejä autetaan kasvattamaan verkostojaan ja muodostamaan ideoistaan menestyvää kasvuliiketoimintaa. Osallistujille tarjotaan ohjelmajakson aikana työpajoja, mentorointia ja työskentelytiloja yhteistyössä oululaiseen yrittäjäyhteisön kanssa. Nämä toimet kannustavat yksittäisiä yrittäjiä ja tiimejä kohti menestystä sekä lisäävät uusien yritysten syntyä ja kasvua.

Motivaatio, asenne ja taidot yhdistettynä tahdon paloon ovat ainoat tekijät, jotka vaikuttavat menestykseen Avanto Acceleratorissa. Neljättä kertaa järjestetyssä ohjelmassa oli mukana 13 tiimiä. Myös tällä kertaa korkeakoulujen opiskelijat ja tutkijat on laitettu ohjelmassa tiukille, sillä he ovat pitäneet myyntipuheitansa jopa hyisestä vedestä käsin. Voimme ylpeästi todeta, että Oulussa on todella rohkeita yrittäjän alkuja ja innovatiivisia liikeideoita! Tiimit ovat työskennellet ahkerasti, saaneet palautetta ja validoineet ideoitaan kevään ohjelman aikana. Demopäivässä 11.5.2017 Linnanmaan kampuksella, Telluksen Stagella klo 16.00 eteenpäin pääset kuulemaan tiimien loppupitchit, joten merkitse ajankohta kalenteriisi ylös – tätä et halua jättää välistä! Ohessa lyhyet kuvaukset tiimeistä:

NEPGO - a digital solution connecting entrepreneurial hubs in developing countries

BREATHERY - innovative superfood snacks

SOMECOMP - bringing open data and data processing solutions to companies

LOOMINATING DESIGNS - LED-lighting solutions for cosplayers and other visual artists.

REINDEER REPUBLIC - classy Scandinavian women’s clothing brand

STAY ‘N PLAY - mobile simulator for paramedics and students to improve learning

BRICKIT - building blocks to build any figure you want from small pieces

LUXO - luxury water brand

FISHERMAN - healthy ready-to eat fish snacks available in every store

TRAVEL BUDDY - sensors working with your phone to provide information about the world around you

UNIKISSA - jewelry design company utilizing wood and compelling stories

KALIKKA - log style indoor building designs for modern offices

MAKE ORDER - Automated ordering application for restaurants to ease the stress of ordering drinks and food

Ohjelmajakson ajan tiimejä ovat ohjanneet sekä Oulun yliopiston että Oulun ammattikorkeakoulun valmentajat. Korkeakoulujen yhteinen kiihdyttämöohjelma on Suomen tasolla harvinaisuus, mutta Oulussa Avanto Accelerator on toiminut kahden vuoden ajan.