Oamk tanssii! 10.5.2017 klo 14.00-16.00

Julkaistu: 4.5.2017 klo 11:17

 

Unelmien liikuntapäivänä, keskiviikkona 10.5. kello 14-16 Oamkin tanssinopettajakoulutus jalkautuu Koko Oulu Tanssii -tapahtumaan Tanssin aukiolle. Tanssin aukio sijaitsee Isokadulla kauppakeskus Valkeaan johtavan kesäkadun eteläisen sisäänkäynnin edessä. Oamkin maineikas tanssiopettajakoulutus esittäytyy tapahtumassa pienten tanssiesityksien ja päivätanssien muodossa. Opiskelijoilta ja henkilökunnalta voi kysyä kaikkea tanssiin liittyvää. Voit kysyä meiltä tanssista, tanssin harrastamisesta, kouluttautumisesta tai esiintymistoiminnasta.  

Mitä ihmettä?

Toukokuu 2017 on Oulussa nimetty tanssin toukokuuksi. Koko Oulu Tanssii on Oulun kaupungin vastaus valtakunnalliseen tanssihaasteeseen. Tapahtumaketju avataan su 7.5 klo 12-15 ja siitä lähtien lähes jokainen päivä kuukauden ajan Oulussa tapahtuu runsaasti aktiviteetteja tanssin saralla. Tanssin aukiolla on päivittäin maanataista torstaihin tanssinopetusta sekä tanssiesityksiä.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Oulun kaupungin liikuntapalvelut sekä Suomi 100 -organisaatio, Oulun Tanssikomppania, JoJo – Oulun tanssin keskus sekä oululaiset tanssikoulut ja yhdistykset   

Liput ja tapahtumapaikat

Konsertit ja tanssin näytökset esitetään ammattikorkeakoulun konserttisalissa (Kotkantie 1, Kaukovainio), mikäli muuta ei ole mainittu.

Mikäli tapahtuman yhteydessä ei ole mainittu lipun hintaa, sinne on vapaa pääsy.

Lisätietoja ja lippujen ennakkovaraukset

Tapahtumatuottaja Milla Korja puh. 040 141 5217 tai tanssi#oamk.fi (korvaa # -> @)