Joustavia opiskelumahdollisuuksia Oamkissa sekä uusi yhteisömuusikon erikoistumiskoulutus

Julkaistu: 5.9.2017 klo 08:46

Keskiviikkona 6.9. alkavassa korkeakoulujen yhteishaussa on mukana viisi Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) koulutusta:

  • agrologi (AMK), maaseutuelinkeinot
  • insinööri (AMK), tieto- ja viestintätekniikka
  • sairaanhoitaja (AMK)
  • sosionomi (AMK)
  • tradenomi (AMK), tietojenkäsittely.

Aloituspaikkoja on yhteensä 170, joista 75 prosenttia varataan ensimmäistä korkeakoulupaikkaa hakeville. Kaikki haussa olevat koulutukset järjestetään monimuotototeutuksena. Koulutuksissa yhdistyvät lähi- ja verkko-opetus, joita järjestetään päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Monimuotoisuus mahdollistaa joustavammin opiskelun esimerkiksi työn ohessa.

Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa opintopolku.fi. Hakuaika päättyy keskiviikkona 20.9. kello 15. Valintakokeet järjestetään loka–marraskuun aikana ja opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan hakijoille viimeistään 24.11.

Tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi 25.9.–8.10. on hakuaika uuteen yhteisömuusikon erikoistumiskoulutukseen. Koulutus on tarkoitettu musiikki-, kasvatus- tai sosiaali- ja terveysalan soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on perustason musiikillinen osaaminen tai vastaavat taidot. Koulutus antaa valmiuksia suunnitella ja toteuttaa musiikkitoimintaa erilaisissa yhteisöissä. Yhteisömuusikot toimivat erilaisissa yhteisöissä, kuten vanhustenhuollossa, kehitysvammaisten palvelutoiminnassa tai lapsi- ja nuorisotyössä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Centria-, Jyväskylän, Metropolia, Savonia-, Tampereen ja Turun ammattikorkeakoulujen kanssa.

Lisätietoja koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa Oamkin verkkosivuilta osoitteesta oamk.fi/hakijalle.

Lisätietoja:

opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, 050 383 8442, marita.aikio#oamk.fi (korvaa # -> @)