Valtakunnallinen tanssitapahtuma Arktiset askeleet 22.-25.3.2018

Arktiset Askeleet on vuosittain Oulussa järjestettävä valtakunnallinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään vuorovuosin alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten tapahtumana ja yläkouluikäisten ja sitä vanhempien tanssijoiden tapahtumana. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

Vuoden 2018 tanssikatselmus on tarkoitettu alle kouluikäisille sekä alakouluikäisille tanssikoulujen ja -yhteisöjen tanssin harrastajille. Tapahtuma järjestetään Pohjankartanossa, Leevi Madetojan katu 1 (Suvantokatu).  

arktiset-askeleet-col1.jpg

Arktiset Askeleet -lastentanssitapahtuman teokset on valittu! 

Valtakunnallisen Arktiset Askeleet -lastentanssitapahtuman arviointiraati on valinnut 22.-25.3.2018 Oulussa järjestettävään katselmukseen 41 taidokasta, mieleenpainuvaa, erilaista ja elämyksellistä teosta. Alle kouluikäisille ja alakouluikäisille tanssin harrastajille tarkoitetun tanssitapahtuman esiraatiin osallistui 117 teosta ympäri Suomea.

» Lue lisää

arktiset_askeleet_col2.jpg

Matkalla Arktisiin askeliin

Oletko matkalla kohti Pohjankartanoa  ja Arktiset Askeleet -tapahtumaa?

» Ohessa tietopaketti tapahtumaan liittyen