Hankkeet  ::  DIMMY

dimmyoamk

@dimmyoamk

follow me

 


 

Digitaalisen markkinoinnin koulutus - DIMMY-hankkeella osaamista Ouluun!

 

DIMMY on Oulun ammattikorkeakoulun toteuttama hanke, jossa kehitetään digitaalisen markkinoinnin osaamista Pohjois-Pohjanmaalla.

Hankkeen päätavoitteena on kouluttaa digitaalisen markkinoinnin osaajia ja samalla luoda ammattikorkeakoulun käyttöön uudenlainen koulutusmalli, jossa opetus tapahtuu yhdistelmänä teoria- ja taito-opetusta koululla ja käytännön harjoittelua alueen pk-yrityksissä. Koulutukseen valittavat henkilöt ovat joko työttömiä tai työttömyysuhan alaisia.

Hanke toteutetaan viiden kuukauden mittaisissa digitaalisen markkinoinnin koulutuksissa, joita järjestetään Oulussa yhteensä neljä kappaletta vuosien 2017, 2018 ja 2019 aikana. Jokaisessa koulutuksessa opiskelijat suorittavat osan opinnoistaan paikallisissa yrityksissä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Haku pilottikoulutuksiin järjestetään 1-2 kuukautta ennen kunkin pilotin alkua. Kevään 2018 koulutukseen voi hakea 4.1.2018 saakka. Lisätietoja koulutuksen sisällöistä kohdasta Koulutus.

Rahoittajalogo http://www.oamk.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)