Hankkeet  ::  DIMMY

dimmyoamk

@dimmyoamk

follow me
Rahoittajalogo http://www.oamk.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/

Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin koulutushanke

 

DIMMY on Oulun ammattikorkeakoulun järjestämä hanke, jonka tarkoitus on kehittää digitaalisen markkinoinnin osaamista ja opetusta Oulun seudulla.

Hankkeen päätavoitteena on luoda ammattikorkeakoulun käyttöön uudenlainen koulutusmalli, jossa opetus on yhdistelmä teoria- ja taito-opetusta koululla ja käytännön harjoittelua Oulun alueen pk-yrityksissä. Koulutukseen valittavat henkilöt ovat joko työttömiä tai työttömyysuhan alaisia.

Tavoitteena olevaa yhteisöllistä opetusmallia ryhdytään kehittämään viiden kuukauden mittaisissa digitaalisen markkinoinnin koulutuksissa, joita järjestetään Oulussa yhteensä neljä kappaletta vuosien 2017, 2018 ja 2019 aikana. Jokaisessa koulutuksessa opiskelijat suorittavat osan opinnoistaan paikallisissa yrityksissä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Haku pilottikoulutuksiin järjestetään 3-4 kuukautta ennen kunkin pilotin alkua. Syksyn 2017 koulutuksen voi hakea 31.8.2017 saakka. Lisätietoja koulutuksen sisällöistä kohdasta Opinnot.

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)