Hankkeet  ::  KiddieJam
Rahoittajalogo http://www.pohjois-pohjanmaa.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/

KiddieJam© vie alle kouluikäiset lapset tanssilajien aakkosten maailmaan

 


KiddieJam© on Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa kehitetty pedagoginen tuote, jonka avulla tuodaan tanssilajikohtaista materiaalia alle kouluikäisten kanssa työskentelevien ohjaajien ja opettajien ulottuville. 

Organisaatiomuutosten myötä Oulun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikön tanssinopettajakoulutus ja Tanssikoulu TanssinTahti AY ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa koulutusten järjestäminen siirtyy vuoden 2017 alusta Tanssikoulu TanssinTahdin vastuulle. Koulutusten materiaalia kehitetään edelleen yhteistyössä tanssinopettajakoulutuksen kanssa. 

KiddieJam© tarjoaa alle kouluikäisille lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan. Koulutetut ohjaajat tarjoavat valintansa mukaan lapsille maistiaisia showtanssista, streetlajeista, paritanssista, kansantanssista sekä baletista unohtamatta luovuutta ja leikkiä. KiddieJam® -nimisiä tanssitunteja voivat pitää vain perusohjaajakoulutuksen käyneet ohjaajat. 

Ilmoittaudu koulutukseen emaililla kiddiejam@oamk.fi. 
Lisätietoja: kiddiejam(at)oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011

Mikäli haluat tietoa oman paikkakuntasi KiddieJam -ohjaajista, laita viestiä kiddiejam@oamk.fi. 

_MG_5565(1)Tytot.jpg

KiddieJamin synnyttäneet tanssijat ja muusikot ovat tehneet upeaa alle kouluikäisten lasten opettamiseen sopivaa lajikohtaista materiaalia päivähoidon henkilöstön, tanssiohjaajien ja -opettajien sekä muiden alle kouluikäisten kanssa työskentelevien käyttöön.

KiddieJam-tanssitunnilla jammaillaan lajinomaisesti luovuutta ja leikkiä unohtamatta ja pienet tanssijan alut saavat ohjaajan valitsemia maistiaisia baletin, kansantanssin, showtanssin, streetlajien ja paritanssien perusteista ja kehittävät samalla tanssillisia perustaitojaan.

KiddieJam — jammailua lasten ehdoilla!

 

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)